Voittaako ENCE tänään G2:n?

Edellinen ENCE kamppailu GODSENT vastaan päättyi pienoiseen pettymykseen. ENCE:llä oli paikkansa, mutta viime kerralla joukkue kaatui pariin varsin tyhmään virheeseen ja lopussa tiimipelikin taisi osalta unohtua, onko kaikki nyt kunnossa G2 vastaan?

G2 on vedonlyöjien suosikki ja pääosin ranskalaisvoimin eteenpäin menevä tiimi onkin pelannut kenties tasaisemmin kuin ENCE ja sen viimeiset tappiot ovatkin tulleet molemmat Heroic tiimille, mm. GODSENT kaatui G2:n käsittelyssä puhtaasta 2-0 ja Aleksi Virolaisen OG 2-1, joskin siinäkin ottelussa OG:lla oli omat mahdollisuutensa.

Heinäkuussa ENCE hävisi suoraan Nuke ja Train kartat ja siten 2-0 ja sitä ennen kesäkuussa tuli 2-1 turpiin. Vaikka ENCE otti välillä voitot NaVista ja Heroicista, ei joukkueen yhteispeli ole välttämättä aina sillä tasolla, että voitto G2:sta irtoaisi, ei ainakaan helpolla.

Jos olisimme varovaisia, jättäisimme tämän pelin kokeilematta, mutta varovaisuus ei koskaan kuulu urheiluvedonlyöntiin, joten loppuillaksi lisäjännitystä ja valinnaksi suomalaisten lasien läpi ENCE, ja toivotaan tiimipelin jaksavan läpi koko ottelun kun vastassa on etukäteen ajatellen joukkue, joka kannattaa voittaa.

G2 on voittanut kolme viidestä viimeisestä matsistaan ja hävinnyt vain Heroicille, mutta OG kaksi voittoa olivat tiukkoja – kysymys kuuluukin, pystyykö ENCE pelaamaan omalla tasollaan, vai nähdäänkö taas huonoja ratkaisuja?

Aleksi Jallin onnistumista vaaditaan ja Jani Jussilankin pitää pelata omalla tasollaan. Myös nuori mestari Jamppi eli Elias Olkkonen kaipaa pientä piristystä ja tarkempaa pelaamista. ENCE:llä on kyllä osaaminen ottaa voitto, mutta onko joukkueella tänä iltana keskittyminen kohdallaan, siitä ratkeaa peli.

Iltasanomatkin kirjoitti ENCE:stä heti loman päätyttyä ennen kahta hienoa voittoa – jos nyt tulee toinen tappio putkeen, ei lomalta paluu ollutkaan niin satumainen.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories