Pelien tulevaisuus

LG:n uudessa huippuluokan pelinäytössä on 4K-resoluutio ja yhden millisekunnin GtG-vasteaika

Uudessa UltraGear-näytössä on 4K-resoluutio, huippunopea vasteaika, NVIDIA G-SYNC-tuki ja erinomainen värintoisto

Helsinki, 21. heinäkuuta 2020 — LG Electronics nostaa pelinäyttöjen rimaa tuomalla markkinoille ensimmäisenä maailmassa 4K-resoluution näytön, jossa on yhden millisekunnin GtG-vasteaika (Gray-to-Gray)1. Uusi 27 tuuman UltraGear-pelinäyttö LG 27GN950 on jo palkittu vuoden 2020 CES Innovation Award- ja Red Dot Design -voittajana.

Lue juttu loppuu e-urheilua.comin verkkosivuilta.

Pelaaminen ja väliajat

Jokainen tietokonepelejä pelannut tietää, että jossain vaiheessa pelaamisesta katoaa se paras terä. Kyse ei ole väsymyksestä varsinaisesti, vaan itse pelaamisesta menee paras terä ja voitot kääntyvät tappioiksi. Tämä sama on nähtävissä myös e-urheilun ammattilaispiireissä, missä viime aikoina useista huipputiimeistä ovat pelaajat siirtyneet vapaalle – loppuun palaneina, tai ilmoittaen, että he tarvitsevat taukoa pelaamisesta. Kuuluisin tällainen pelaaja Suomessa on Jesse Vainikka, joka 26-vuotiaana siirtyi Dota2 pelin parista ”eläkkeelle” voitettuaan periaatteessa kaiken, mitä lajissa voi voittaa ja samalla muutama miljoona euroa pankkitilillä. Entä sitten paljon mediatilaa saanut ex-ENCEläinen Aleksi Virolainen. Hänet penkitettiin viime vuonna ja kesti jonkin aikaa, ennenkuin Aleksi teki päätöksen ja siirtyi uuteen, juuri koostettuun OG tiimiin, joka koostuu eurooppalaisista pelaajista. Siirto oli oikeastaan looginen, sillä ENCE on ollut jo vuosia parasta, mitä Suomessa on saatavilla, mutta verrattuna OG organisaatioon, ENCE on kuin HJK vs PSG.

Lue tämä juttu myös loppuun suoraan suomiesports.fi sivuston jutusta.

Autopeleistä, ammuntapelien kautta avaruusseikkailuihin

Pelien maailma on monipuolinen. Siinä missä vuosia sitten pelailtiin kenties täysin ajanvietteenä kaveriporukoissa World of Warcraftin tehtäviä, tai ajeltiin yksin erilaisia ajopelejä läpi kuten Need for Speediä, tänään voi pelata, vaikka bussissa PUBG:ta jopa rahaturnauksissa. Luonnollisesti bussi ei välttämättä ole paras mahdollinen pelipaikka, mutta mahdollinen siinä missä juna tai kotisohvakin.

Lue juttu loppuun meidän aikaisemmasta artikkelista.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories