Bitdefender TOTAL SECURITY suojaa kaikelta

Bitdefender TOTAL SECURITY on palvelu, joka suojaa kaikkia laitteitasi hidastamatta niiden suorituskykyä. Tarjoamamme palvelimet voittavat kaikki muut vastavat ohjelmistot suojaus- ja suorituskykytehollaan. Bitdefender TOTAL SECURITY siis takaa sen, että suojaat laitteitasi tehokkaimmalla tavalla lunnasohjelmia vastaan ilman, että tietokoneesi nopeus kärsisi siitä. Tämä on tärkeä ominaisuus, teitpä sitten tietokoneellasi töitä tai vapaa-ajan harrasteita, kuten pelaamista.

Bitdefenderin monet hienot ominaisuudet suojaavat tietokonettasi tai muuta laitettasi tehokkaasti. Se havaitsee ja tyrmää lyömättömästi kaikki hienostuneet lunnasohjelmat ja sen innovatiiviset tekniset ratkaisut suojaavat laitettasi kaikilta mahdollisilta verkkohyökkäyksiltä. Bitdefenderin moniulotteinen suoja lunnasohjelmia vastaan pitää tärkeät ja arkaluontoisetkin tiedostosi turvassa, lisäksi sen entistä parempi VPN takaa sinulle täydellisen yksityisyyden, jotta tietosi ovat salassa ja turvassa.

Emme ole myöskään unohtaneet perheen pienimpiä, sillä Bitdefender tarjoaa myös kehittyneen lapsilukon, jotta lastesi netinkäyttö esimerkiksi suosituissa pelimaailmoissa on hallittua ja turvallista. Kaikki nämä ominaisuudet sisältyvät siis Bitdefender TOTAL SECURITY -palvelimeen ilman, että laitteesi suorituskyky kärsisi siitä.

Täydellinen suoja moneen laitteeseen

Bitdefender TOTAL SECURITY antaa sinulle parhaan lunnasohjelmasuojauksen verkkouhkia vastaan ja sitä voi käyttää kaikissa suurimmissa laitteissa. Tosin sanoen, se soveltuu Android-, Windows, Mac-, ja iOS-käyttöjärjestelmiin ja voit lukea niistä yksityiskohtaisemmin osoitteessa bitdefenderantivirus.fi.  

Toimintamme perustuu jokaisessa käyttöjärjestelmässä kolmeen peruspilariin. Haluamme siis taata käyttäjälle parhaan mahdollisen suojan, suorituskyvyn ja yksityisyyden kaikissa palvelimissamme. Suojausmekanismiimme kuuluu monta eri ominaisuutta, joista ajankohtaista tietosuojaohjelmaamme ja haavoittuvuuden arviointiohjelmaamme on parannettu entisestään viime aikoina.

Bitfenderin monet eri suojausominaisuudet

Bitdefender TOTAL SECURITY antaa käyttäjälle lukuisia erilaisia suojaustoimenpiteitä, olipa käytössäsi Windows, Android, MacOS tai iOS. Voit tutustua tarkemmin jokaisen laitteen eri suojausmekanismeista tarkemmin kotisivuillamme, mutta mainitsemme tässä muutamia esimerkkejä, miten voit suojata ja optimoida Mac- tai Windows-tietokonettasi Bitdefenderin TOTAL SECURITY -ohjelmalla.

Bitdefender Safe Files estää tekemästä luvattomia muutoksia tärkeisiin tiedostoihisi. Se siis suojaa nimensä mukaisesti tärkeitä ja arkaluontoisiakin tiedostoja ja dokumentteja, jotta ne eivät pääse vääriin käsiin. Ainoa mitä sinun tulee tehdä, on lisätä kansiot tarjoamaamme listaan, niin Bitdefender vartioi niitä lunnasohjelmia ja muita haittaohjelmia vastaan herkeämättä. Sinä olet tiedostojen ja kansioiden portinvartija, sillä vain käyttäjän hyväksymillä sovelluksilla on pääsy Bitdfenderin turvattuihin kansioihin.

Jos tämä ei vielä riitä, olemme luoneet Time Machine -toiminnon, jolla lisäät ylimääräisen suojan lunnasohjelmia vastaan. Lunnasohjelmat voivat olla erittäin tuhoisia tietokoneellesi ja niillä on tapana ulottua tärkeisiin ja haavoittuvaisiin tiedostoihisi, kuten kuviisi, videoisi ja muihin henkilökohtaisiin materiaaleihisi. Lunnasohjelmilla on tapana tehdä niistä käyttökelvottomia, jolloin et voi enää nauttia niistä. Bitdfenderin Time Machine -toiminto on otollinen nimenomaan Mac-laitteiden käyttäjille, koska sen voi asentaa kyseisille laitteille ilman lisäkustannuksia. Time Machine -suoja antaa sinulle siis terävämmän miekan lunnasohjelmia vastaan, jotta Mac-tietokoneesi voi taistella tärkeiden dokumenttiesi puolesta entistä tehokkaammin.

Ei kiitos turhille mainoksille

Tarpeettomat mainokset ovat yleensä ärsyttäviä erityisesti pelaamisen tiimellyksessä ja niiden teho puree usein jopa Macin tietokoneisiin, jolloin kyseiset laitteet eivät pysty keräämään niitä pois käyttösi tieltä. Bitdefender Total Security havaitsee nämä turhat ilmoitukset ja poistaa ne selaimeltasi jämäkästi. Lisäksi sen haaviin jää myös haitalliset kaappaajaohjelmat, ikävät toolbarit, ja ärsyttävät

Surffailun lisäksi, tietokoneella toteutetaan luonnollisesti myös muita vapaa-ajan rientoja. Näihin harrastuksiin ja rentoutumismuotoihin voi liittyä myös riskejä tietokoneen suorituskykyyn. Tarpeettomat ilmoitukset erilaisine kummallisine vaatimuksineen haittaa yleensä esimerkiksi peli- tai elokuvanautintoa, mutta Bitdefender Total Security havaitsee Windows-koneessasi nämä napakasti ennen kuin sinun tarvitsee niitä ihmetellä. Ohjelmamme havaitsee kaikenlaiset pop-up -ikkunat, sopeuttaa visuaaliset asetukset ja pysäyttää tarpeettomat taustatoiminnat, jotta sinä voit nauttia elämyksestäsi täysillä. 

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories