Lataa Disney Plus -elokuvia

Disney on nykyään erittäin suosittu elokuvien katsomiseen käytettävä suoratoistopalvelu. Palvelussa on sen nimenkin mukaisesti tietysti Disney-elokuvia, mutta myös monia muita suosittuja elokuvia ja dokumentteja. Jos on pelaamisesta kiinnostunut, on todennäköisesti törmännyt peleihin, jotka on tehty Disney-elokuvan pohjalta. Näitä elokuvia on mukava katsella missä tahansa tilanteessa, oli kyseessä sitten peli-ilta kaverien seurassa tai matka Lappiin. Miten elokuvia pystyy lataamaan Disney Plus –palvelusta?

Lähes kaikista animaatioelokuvista on tehty peli

On olemassa vain harvoja animaatioelokuvia, joista ei ole tehty peliä. Osa tykkää jopa pelata suosittujen lastenelokuvien pohjalta tehtyjä pelejä ihan nostalgian vuoksi. Muun muassa monista Pixar-elokuvista on tehty pelejä, joissa käydään läpi koko elokuvan juoni pelin kautta. Luonnollisesti myös Disney-elokuvat ovat hyvin edustettuna palvelussa, joista on niin ikään olemassa erilaisia suosittuja pelejä. Moni ehkä muistaa vuonna 2011 julkaistun Disney Universe –pelin, jossa ovat mukana kaikki Disney-tarinat.

On kuitenkin hyvä idea katsoa itse elokuva ennen pelin pelaamista. Disney Plus –palvelusta löytyvät lähes kaikki suositut animaatioelokuvat, joita on ihan nostalgiankin vuoksi mukavaa katsella. Palvelusta löytyvät myös hyvin suositut Star Wars –elokuvat, joista moni pelaamisesta kiinnostunut tykkää. Usein nykyaikaisissa peleissä on hieman Star Wars –maailmaa muistuttava maailma, jossa on monia peliympäristöjä ja taistelua. Pelinkehittäjät ovatkin ottaneet inspiraatiota peleihinsä erilaisista scifi-elokuvista. Myös suosittu Pirates of the Caribbean –trilogia löytyy palvelun valikoimista, jos sen teemaiset pelit ovat kiinnostaneet.

Pelaaminen on niin vahvasti osa nykyajan maailmaa, joten ei ole ihme, että niin monista suosituista elokuvista on tehty pelejä. Suosikkielokuvansa voi näin elää uudelleen pelin kautta ja päinvastoin.

Elokuvia haluaa katsella silloinkin, kun wifi-yhteyttä ei ole saatavilla

Moni on varmasti ollut tilanteessa, jossa wifi-yhteys temppuilee, eikä elokuvia pystykään katsomaan suoratoistopalvelusta. Disney Plus on niin ikään myös sellainen palvelu, jonka käyttöön tarvitsee riittävän toimivan verkkoyhteyden. Muuten elokuvat latautuvat liian hitaasti, eikä niiden katsominen ole mukavaa.

Ei siis ole hassumpi idea ladata Disney Plus –elokuvia laitteelleen tällaisia tilanteita varten. Elokuvia voi haluta katsoa myös silloin, kun on lentokoneessa tai mökillä, jolloin wifi-yhteyttä ei yksinkertaisesti välttämättä ole käytössä. Ladattuja elokuvia voi kuitenkin toistaa helposti, eikä katsominen tyssää ainakaan huonosti toimivaan verkkoyhteyteen.

Jos ei halua maksaa Disney Plus –palvelusta, voi elokuvat ladata laitteelleen

Toinen syy, miksi Disney Plus –elokuvia ladataan laitteelleen, on se, että palvelusta ei välttämättä haluta maksaa. Jos on esimerkiksi opiskelija, ei ajatus ylimääräisestä kuukausittaisesta laskusta välttämättä houkuttele. Disney Plus –palvelua pystyy toki kokeilemaan maksuttomasti, mutta tämänkin aika on rajallinen. Mikäli siis haluaa välttää palvelusta maksamisen syystä tai toisesta, voi sen sijaan ladata suosikkielokuvat tiedostona laitteelleen. Tätä varten on aloitettava ilmainen kokeilu Disney Plus –palvelussa ja ladattava haluamansa elokuvat kokeilun aikana tietokoneelleen. Näin elokuvat voi katsoa, milloin itse haluaa, eikä tarvitse pitäytyä kokeilun rajoitetussa ajassa.

Miten elokuvien lataaminen onnistuu?

Elokuvien lataaminen Disney Plus –palvelusta ei sinänsä ole kovin vaikeaa. Laitteelleen pitää vain hankkia toimiva ja luotettava lataustyökalu, joka toimii niin kuin sen kuuluukin. Tämä onnistuu esimerkiksi Audials Movie -työkalun avulla, mutta on myös olemassa monia muita toimivia lataustyökaluja. Yleensä tämä työkalu toimii niin, että se nauhoittaa elokuvan striimaus-tilassa ja muuttaa sen haluttuun tiedostomuotoon. Useimmiten on parasta käyttää Chrome-, Firefox- tai Edge-selaimella, jos haluaa varmistaa, että sovellus toimii parhaalla mahdollisella tasolla. On tärkeää, että elokuvan laatu säilyy mahdollisimman hyvänä. Elokuvan tiedostomuodon voi päättää itse, mutta yleensä tiedosto on MP4-muodossa. Tämän tiedoston toistaminen onnistuu useimmilta nykyaikaisilta digilaitteilta.

Eri lataustyökaluilla on erilaisia ominaisuuksia, joihin on hyvä tutustua ensin. Kannattaa esimerkiksi löytää sellainen sovellus, joka on ilmainen, mutta toimii siitä huolimatta loistavasti.

Onko elokuvien lataaminen Disney Plus –palvelusta laillista?

Moni liittää elokuvien lataamisen erillisellä sovelluksella rikolliseen toimintaan. Tämä on kuitenkin täysin laillista, kunhan ei levitä ladattuja elokuvia eteenpäin. Muuten tulee rikkoneeksi tekijänoikeuslakia, jolloin teostaan saattaa joutua maksamaan sakkoa. Pitää siis olla varovainen esimerkiksi silloin, jos kaveri pyytää siirtämään elokuvat myös omalle laitteelleen. Tässä tilanteessa voit ehdottaa, että hän lataisi elokuvat laitteelleen itse.

Jos elokuvat lataa laitteelleen ihan omaa käyttöä varten, ei siinä ole mitään laitonta. Ainoa huono puoli siinä on se, että elokuvat vievät paljon tilaa laitteelta. Niitä voi yleensä säilyttää joko itse lataustyökalussa tai omassa kansiossaan laitteellaan. Jos omistaa kuitenkin isomman muistitikun tai kovalevyn, voi elokuvat siirtää halutessaan sinne. Kun elokuvia sitten tarvitsee, voi ne siirtää takaisin laitteelleen.

Disney Plus –elokuvia liikkeessä ja mökillä

Suositut animaatioelokuvat ja muut enimmäkseen nuoremmille suunnatut Disney Plus –leffat ovat toimineet inspiraatio monissa peleissä. Moni pelaamisesta kiinnostunut on myös aktiivinen elokuvien katsoja. Laitteelle ladattuja elokuvia on helppo katsoa esimerkiksi junamatkalla, jolloin verkkoyhteys ei yleensä ole parhaimmillaan. Näin matka taittuu nopeammin ja samalla pystyy rentoutumaan. Myös mökillä elokuvien katsominen on monen lempipuuhaa ja vanhojen DVD-elokuvien sijasta voi nykyään katsoa laitteelle ladattuja elokuvia. Kunhan käyttää toimivaa lataustyökalua ja tietää mitä on tekemässä, voi Disney Plus –elokuvat ottaa mukaansa, mihin tahansa onkaan menossa.