Kännykkäpeli WarWings

Tällaista peliä sitä itse toivoi teininä, mutta silloin se oli vain unelmointia koska pelit olivat siihen aikaan ihan eri luokkaa eikä sitä olisi voinut edes ymmärtää, että joku päivä pelaisi lentokonetaistelupeliä puhelimella.

Nyt olen itse pelannut tätä peliä muutama tuhat kamppailua ja vieläkin jaksan pelata – rahaa en ole käyttänyt, mutta hermot ehti mennä jo pari kertaa ja taukojakin on tullut pidettyä Peli kehittyy jatkuvasti ja vanhojen bugien tilalle tulee pelin kehityksen myötä myös uusia bugeja ja koska peli on suosittu ympäri maailmaa, on peleihin tullut nyt myös vaikka minkälaisia koodia käyttäviä pelaajia eli meille normipelaajille ”hieman” haastavampia vastustajia.

Pelissä itsessään ei käytännössä ole kuin kaksi erilaista moodia. Toinen on pelata joukkueena toista joukkuetta vastaa ja se voittaa kumpi pudottaa ensiksi 10 vastustajan konetta. Toinen moodi on sitte pudotella pommeja ja yrittää upottaa vastustajan komentoalus ennenkuin he pääsevät upottamaan oman joukkueesi aluksen.

Parasta pelissä kenties pidemmän päälle on erilaisten joukkueiden muodostuminen ja samalla porukalla pelaaminen pitkässä juoksussa, valitettavasti itse pelaan satunnaisesti ja oman porukan kanssa pelaaminen on ollut mahdotonta – siksi en ole koskaan päässyt minnekään TOP listalle, vaan pelailen omaksi ilokseni – melkein päivittäin.

Jos haaveilit toisen maailmansodan hävittäjillä lentämisestä pelissä niin tässä on ihan OK peli.

http://warwings.sixjoy.com/

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories