Parhaat pelisovellukset 2022

Online-pelaamisen suosio kasvaa edelleen vuosi vuodelta ja siitä on nopeasti tullut yksi maailman tuottoisimmista toimialoista. Vuoden 2020 lopussa maailmassa oli jopa 2,69 miljardia online-pelien pelaajaa. Eli lähes kolmannes maailman kaikista ihmisistä, liki kolme miljardia pelaajaa.

Pelaajien määrän odotetaan kasvavan entisestään vuonna 2022 ja saavuttavan 2,95 miljardia pelaajaa ympäri maailman. Raportit osoittavat, että koko videopeli-toimialan liikevaihto oli liki 80 miljardia dollaria vuonna 2017 ja sen odotetaan ylittävän 100 miljardia jo ensi vuonna.  Monet sovellukset ovat hyötyneet ja tulevat jatkossakin hyötymään tästä toimialan huimasta kasvusta. 

Kun pelaajien määrät kasvavat myös pelikonsolin määrät kotitalouksissa ja esimerkiksi Yhdysvalloissa jo yli puolet kotitalouksista omistaa jonkinlaisen konsolipelilaitteen. Online-pelejä on alun perin pelattu enemmän konsoleilla, kuten Playstationilla tai Xboxilla, mutta nykyään huippulaatuisten pelitietokoneiden teknologinen kehitys ollut niin mullistavaa että myös PC-pelaajien määrä on kasvanut huimasti.

Mutta mitä nämä lukuisat pelaajat pelaavat? Tässä artikkelissa tutustumme muutamaan suosituimpaan online-peliin joita maailmalla pelataan nyt vuonna 2022.

Call of Duty

Call of Duty on tällä hetkellä maailman suosituin FPS-peli.Peliä on pelattu jo kahdenkymmenen vuoden ajan. Vuonna 2020 pelistä julkaistiin moninpeli sensaatio Call of Duty: Warzone.
Peli houkutteli yli 6 miljoonaa pelaajaa heti vuorokauden sisällä sen julkaisemisesta. Ensimmäisen vuoden aikana Warzone sain yli 100 miljoonaa pelaajaa. 

Monet pelaavat Warzonea sen takia että se on täysin ilmainen peli.Se onkin kaikkien aikojen kymmenen suosituimman pelin joukossa pelaajien määriin nähden. 

FIFA

FIFA on maailman suosituin jalkapallopeli. FIFA julkaisee joka vuosi uuden version eurooppalaisen jalkapallokauden alkaessa joten peli on jatkuvasti myyntilistojen kärjessä. FIFA on epäilemättä EA:n tuottoisin peli. FIF lienee ainoa varteenotettava jalkapallopeli sen jälkeen kun Pro Evolution Soccer lopetti jalkapallopelien tekemisen vuonna 2019. FIFA on yksi suosituimmista suoratoisto peleistä Twitchissä. Paras konsoli pelin pelaamiseen on Sonyn uusin laite Playstation 5. 

Minecraft

Minecraft on yksi myydyimmistä videopeleistä kaikkialla maailmassa ja sillä on valtava ja aktiivinen käyttäjäkunta. Minecraft on 3-D-hiekkalaatikkopeli, jossa ei varsinaisesti kilpailla. Käyttäjät voivat siksi tehdä pelissä aivan mitä haluavat pelissä. Peliä voidaan pelata ensimmäisen persoonan näkökulmasta (FPP) ja kolmannen persoonan näkökulmasta (TPP). Pelissä on viisi erilaista pelitilaa, jotka ovat Survival, Creative, Hardcore, Adventure ja Spectator.

Fortnite

Pelitietokoneella pelattava Fortnite peli joka on todella suosittu nuorison keskuudessa. Fortnite on selviytymis- ja Battle Royale -peli, jota monet ihmiset pelaavat ympäri maailmaa. Fortnitessa on neljä pääpelitilaa – Battle Royale, Party Royale, Creative ja Save the World.

Fortnite Battle Royale -tila toimii samalla tavalla kuin muut battle royale -pelit, joissa pelaajat taistelevat toisiaan vastaan selviytyäkseen loppuun asti. Sata pelaajaa voi osallistua battle royale -tilaan samanaikaisesti. Pelaajat voivat pelata yksin tai neljän pelaajan ryhmissä. Taistelun, aseiden tai Battle Royale -tilan lisäksi pelaajat voivat tehdä paljon muutakin, kuten rakentaa seiniä, portaita ja muita tukielementtejä.

Fortnite on täydellinen sekoitus Minecraftin maailmaa ja selviytymispohjaisia ​​pelejä. Jos haluat nauttia ylellisestä selviytymispelistä, Fortnite on ehdottomasti oikea peli sinulle


PUBG eli Player Unknown’s Battleground

PUBG-fanien määrä ympäri maailmaa kasvaa jatkuvasti. Tämän pelin etuina on sen realistinen grafiikka ja huippuluokan pelattavuus. Sen suosituin ominaisuus on Battle Royale -tila. PUBG:ssä pelaajat vuorottelevat yksitellen tai joukkueittain eri tiloissa. Battle Royale Mode koostuu sadasta pelaajasta, jotka taistelevat toisiaan vastaan. Kyseessä on siis ottelu, jossa pelaajien on voitettava muut pelaajat Battle Royalessa voittaakseen koko pelin

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories