Call of Duty: MW – pelisarjan reboot

Huippusuositun pelisarjan Call of Duty:n trilogia Modern Warfare saa rebootin, kun pelifirma Infinity Ward julkaisi trailerin uudesta pelistään joka on nimetty pelkästään ”Call of Duty: MW”

Tämä nimi kertoo jo sen että kyseessä on rebootti, koska pari vuotta sitten ensimmäinen Modern Warfare peli sai remastered versionsa.

Trailerissa näkyy kaikkien codi fanien tuttu ja suosikki Captain Price, joka puhuu trailerin taustalla, näin luoden dramaattisen ja hyvin tunteellisen ilmapiirin klipille. Eli ei enää ”Kaukana tulevaisuudessa, meidän galaksissamme” soopaa vaan sitä alkuperäistä codia, nykyajan huipputekniikalla varustettuja sotilaallista eliittiä. Kieltämättä viimeisimmät pelit kyseisessä sarjassa ovat olleet hieman kaukaa haettuja mutta nyt, olemme takaisin maan pinnalla. Pelin graaffiset elementit kuitenkin on kuin tulevaisuudesta, ainakin siitä päätellen mitä olemme tähän mennessä nähneet.

Pelin demossa on ”Hour of the Wolf” tehtävä jossa pelaaja lähtee SAS tiimin jäsenenä estämään terroristeja aiheuttamasta katastrofaalista tuhoa, kuulostaako kenties tutulta?

Peli julkaistaan tänä vuonna 25. lokakuuta, joka näkyy myöskin trailerissa

Alapuolelta voit katsoa kyseisen pelin trailerin ja samalla voit myöskin käydä katsomassa uutiset valkokankaan takaa osoitteesta http://viihdecorner.fi

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories