Samsung ja Xbox: Lyömätön yhteistyö käynnistyy Euroopassa

Samsung Electronics Co. Ltd. ilmoitti yhdessä Xboxin kanssa, että yhtiöt aloittavat markkinointi- ja vähittäiskauppayhteistyön Euroopassa. Yhteistyö on jatkoa Yhdysvalloissa alkaneelle menestyksekkäälle kumppanuudelle.

Samsungin suorituskykyiset QLED-televisiot takaavat Xboxin kanssa sertifioidun 4K-pelikokemuksen yli 340 miljoonalle eurooppalaiselle yli 20 eri markkina-alueella. Yli miljardin värisävyn toisto ja 100 prosentin värivolyymi pitävät huolen, että Samsungin QLED-televisiot tarjoavat aidon 4K HDR -pelikokemuksen.

Xbox One X tuo aidon 4K-pelikokemuksen konsolipelaajille. 40 prosenttia enemmän tehoa kuin missään muussa konsolissa takaa aidon ja mukaansatempaavan 4K-pelaamisen. Olemme innoissamme, että voimme yhdistää voimamme Samsungin kanssa tarjotaksemme immersiivisiä 4K-pelikokemuksiä faneillemme, toteaa Mike Nichols, Xbox Corporate Vice President and Chief Marketing Officer.

QLED on maailman ensimmäinen FreeSync™ -yhteensopiva TV-mallisto. Tekniikka tuo saumattoman ja sulavan pelikokemuksen. Samalla Samsungin Auto Game Mode -pelitila optimoi automaattisesti television kuva-asetukset parempaa pelikokemusta varten. Sisäänrakennettu pelitila varmistaa muun muassa mahdollisimman pienen input lagin ja supernopean vasteajan.

Voimme ilolla ilmoittaa, että Yhdysvalloissa alkanut yhteistyö astuu voimaan myös Suomessa. Xbox-yhteistyö vahvistaa 4K QLED-mallistomme kykyä tarjota pelaajille laadukkaita pelikokemuksia. Xboxin rikas ja pitkä historia huippupelikokemusten parissa ja Samsungin Euroopan tv-markkinajohtajuus varmistavat, että voimme yhdessä tarjota kuluttajille todella vaikuttavia suuren näytön pelikokemuksia, toteaa Markus Nummisalo, TV/AV-tuoteyksikön myyntipäällikkö,  Samsung Electronics.

Samsungin 2018-tv-mallisto on myynnissä Samsung.com-verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä kautta maan. Lisätietoja ja tuoreimpia uutisia Xbox-pelaamista: Xbox Wire ja www.xbox.com. Samsung x xbox -markkinointi- ja vähittäiskauppayhteistyö alkaa Euroopassa kuluvan vuoden aikana.

Lyömätön yhdistelmä – Lisätietoa QLEDistä:

  • Samsung QLED vie Quantum Dot -teknologian seuraavalle tasolle. QLED-televisiot tarjoavat erinomaista energiatehokkuutta, laajemman värikirjon ja valovoiman, joka yltää peräti 2000 nitin huippukirkkauteen. Direct Full Array Elite -taustavalotekniikka varmistaa erinomaisen mustantoiston, näyttävän tarkkuuden ja elävät värit, mikä tekee QLEDistä  ihanteellisen ykstyiskohtaista peligrafiikkaa varten.

  • QLED on maailman ensimmäinen AMD FreeSync™ -yhteensopiva TV-mallisto. Tekniikka tuo saumattoman ja sulavan pelikokemuksen. Se synkronoi virkistystaajuuden televisioon syötettävän ruudunpäivitysnopeuden kanssa. Samalla se minimoi screen-tearingin esiintymistä ja se tekee pelaamisesta hauskempaa.

  • Samsungin Auto Game Mode -pelitila optimoi television kuva-asetukset ihanteellisiksi pelaamista varten. Pelitilan 20 millisekunnin input lag ja huippunopeat vasteajat takaavat uskomattomat ja nautittavat pelikokemukset.

  • Samsungin QLED tarjoaa myös kattavasti älykkäitä ominaisuuksia muun muassa Smart Things -sovelluksen, joka yhdistää äly-tv-sovellukset – Smart View, Smart Home ja Samsung Connect – saman käyttöliittymän alle.

  • Samsung Smart Hub -palveluvalikko tunnistaa automaattisesti Xbox One X:n. Samsung One Remoten -kaukosäätimen kautta voi antaa televisiolle puhekomennon ”Game Mode”, jolloin televisio kytkee pelaamiseen optimoidut kuva-asetukset päälle.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories