Infinity: Battlescape

Infinity: Battlescape on jännittävä avaruusympäristöön suunniteltu peli, jossa pyritään joukkueena kamppailemaan taisteluun, jossa on mukana satoja pelaajia samanaikaisesti.

Kyseessä on siis vahvasti moninpeli, jossa peli keskittyy pelaajien välisen kamppailun ympärille. Tavallaan Infinity: Battlescape muistuttaa esimerkiksi Fortenite-peliä, jossa niin ikään useampi pelaaja pelaa toisiaan vastaan. Tässä pelissä pääsee pelaamaan erilaisissa ympäristöissä, kuten kaasuplaneetoilla, vulkaanisilla planeetoilla sekä asteroidiryhmittymissä.

Infinity:Battlescape peli-idea hienolla pelisuunnittelulla

Infinity: Battlescape on peli, jolla on varsin yksinkertainen tavoite; pelaajat kamppailevat vallasta aurinkokunnassa, joka on kylläkin kooltaan valtava. Peli on suunniteltu siten, että pelatessa tuleekin vaikutelma siitä, että on avaruudessa. Peliin suunniteltu aurinkokunta on mitoiltaan aidon kokoinen, joten alue, jolla kamppailut tapahtuvat, on valtava.

Mukana taistelussa voi olla kerrallaan satoja pelaajia ja mahdollisesti yli tuhat yhtä serveriä kohden. Pelissä on siis hyvin vaikeaa voittaa ja saavuttaa valta koko aurinkokunnassa, mutta toisaalta jo näin laajassa peliympäristössä pelaaminen on uniikki pelikokemus, jota ei pääse kokemaan kaikkien pelien tapauksessa.

Infinity: Battlescape –pelin pystyy lataamaan laitteelleen helposti verkossa. Peliä pystyy pelaamaan sekä PC-tietokoneella ja Mac-laitteilla että pelikonsolilla. Lataa se halutessasi oheisesta linkistä: download.

Avaruusympäristö erottaa pelin monista muista taistelupeleistä

Kun monet muut taistelupelit sijoittuvat maan pinnalle, niin Battlescape -pelissä seikkaillaan kolmiulotteisessa avaruusympäristössä. Pelaajat taistelevat erilaisilla planeetoilla, joista osa on esimerkiksi kaasujättiläisiä, kuita, asteroidiröykkiöitä sekä vulkaanisia planeettoja. Jokaiseen pelimiljööseen liittyy omia erityispiirteitään ja vaaroja, jotka uhkaavat pelaajia taisteluiden aikana.

Hyvin laajat taistelualueet

Usein varsinkin yksinkertaisimmissa taistelupeleissä toiminta tapahtuu ainoastaan pienellä alueella, jossa kaksi joukkuetta pelaa toisiaan vastaan, mutta tässä pelissä taistelut jakautuvat satojen pelaajien kesken erilaisiin peliympäristöihin. Elektroninen urheilu, eli e sport onkin ollut kehittymässä siihen suuntaan, että pelaajat pystyvät pelaamaan yhä laajemmalla alueella ja vaikuttaa pelin kulkuun päätöksillään.

Battelscape pelin taistelut muistuttavat monella tapaa esimerkiksi Star Warsin laajoja taisteluita, jossa kokonaiset planeetat taistelevat toisiaan vastaan valtavilla avaruusaluksilla ja aseilla. Pelissä on myös yleistä siirtyä nopeasti taistelusta toiseen, joten pelatessa ei ainakaan tule tylsää. Monissa taistelussa on mukana jopa satoja avaruusaluksia, jotka pyrkivät tuhoamaan vastapuolen aluksia.

Infinity:Battlescape pystyy etenemään omalla tavallaan

Monissa taistelupeleissä on hyvin selvä juoni, jonka mukana pelaajat kulkevat, mutta Battlescape-pelissä pystyy etenemään pelissä myös omalla tavallaan. Pelaaja voi nousta korkeammalle pelaajalistalla, mistä saa omia etuja ja pelissä on myös erilaisia sivullisia tehtäviä, joista saa pelin aikana lisäpisteitä, ja joiden avulla voi pyrkiä joukkueensa voittoa kohti omalla tavallaan.

Myös pelissä käytettäviä avaruusaluksia pystyy suunnittelemaan omanlaiseksi ja lisäämään aluksiin erilaisia suojakilpiä ja aseita, joista on hyötyä taisteluissa vihollisia vastaan.

Jokainen Battlescape-pelin onkin hyvin erilainen tästä syystä johtuen ja pelin kesto vaihtelee 36 tunnista jopa useampaan päivään. Koska pelissä on kuitenkin mukana useita satoja pelaajia, ei pelissä tarvitse tietenkään olla mukana koko ajan, vaan joukkuettaan voi avittaa pelin aikana silloin, kun ehtii.

Moninpelin ympärille muodostettu peli haastaa ystävätkin mukaan

Battlescape sopii hyvin ystävien keskeiseen pelaamiseen ja voit olla ystäviesi kanssa samassa joukkueessa, mikäli vastakkain pelaaminen tällaisessa laajamittaisessa pelissä ei kuullosta houkuttelevalta. Voitte pelatessa olla puhelinyhteydessä toisiinne, jotta kaikki ovat perillä pelin tapahtumista ja käänteistä.

Yhteenveto

Battlescape on siis hyvin kiinnostava uutuus pelimaailmassa ja pelin parissa pääsee taistelemaan isoissa avaruustaisteluissa. Kyseessä on peli joka tarjoaa vaihtelevia peliympäristöjä ja jännittäviä kamppailuita ja pelaaja voi pelata myös omalla tavallaan suorittaen erilaisia sivutehtäviä sen sijaan, että osallistuisi jatkuvasti isoihin taisteluihin.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories