Dreamhaven – Blizzard peliveteraanit loivat uuden tiimin

Olemme täällä eepeleissä keskustelleet todella monesta pelimaailman jättiläisestä mutta olemme myös jättäneet huomioimatta yhtä tärkeintä tekijää. Kuten etusivumme alaosiossa lukeekin niin Eepeli sivuston omistaja sekä perustaja on aikoinaan pelannut World of Warcraft peliä joka on siis massiivinen nettipeli. Tässä useiden tuhansien pelaajien maailmassa onkin paljon tekemistä, voit kalastaa, taistella, rakentaa varuskuntaa sekä ratsastaa ympäri Azeroth pelimaailmaa. Tämän massiivisen pelin takana on Blizzard Entertainment joka 90-luvulla toi meille hittisarjat kuten Starcraft sekä Warcraft joista jälkimmäinen onkin World of Warcraftin niin sanottu isä.

Vuosien varrella tähän massiiviseen peliin on tullut paljon uutta mutta samalla kuitenkin pysynyt tuttuna pelinä. Blizzard on myös julkaissut aikaisempiin peleihinsä liittyviä pelejä kuten korttipeli Hearthstone ja tiimipelin nimeltä Heroes of the Storm joka on samankaltainen kuin Dota 2 ja League of Legends. Toki moni voisi kutsua sitä suoraksi kopioksi League of Legends pelistä mutta asia ei kuitenkaan ole aivan niin mustavalkoinen. League of Legends luotiin alkuperäisen DotA:n mukaisesti joka taas oli peliyhteisön luoma pelimuoto Warcraft III pelissä, joten mitä kopiointiin tulee niin se taitaa mennä toisin päin.

Mikä on Dreamhaven?

Näiden pelien tekijöistä moni veteraani on nyt lähtenyt mukaan Dreamhaven tiimiin mukaan lukien Blizzardin yksi perustajista, Mike Morhaime joka aikaisemmin lähti Blizzard Activisionista ja perusti vaimonsa Amy Morhaimen kanssa tämän yhtiön.

Dreamhavenin yhteen pelistudioon Moonshot Games:n työntekijöihin kuuluu Jason Chayes, Dustin Browder ja Ben Thompson jotka ovat työskennelleet peleissä kuten StarCraft II, Heroes of the Storm, Command & Conquer, The Lord of the Rings, Hearthstone sekä World of Warcraft. Toki on myös muita pelejä joissa nämä herrat ovat olleet mukana mutta niiden luetteleminen ei kuitenkaan ole tämän artikkelin tarkoitus.

Dreamhavenin omilla sivuilla on nähtävissä fantasia ja sci-fi painotteista taidetta joka voi jo hieman paljastaa millaista voimme odottaa pelistudioilta. Toki Dreamhaven itse on ollut tähän mennessä hiljainen asiasta mutta ovat kertoneet että heillä on useampikin nimike työnalla.

Aiheesta on jo aikaisemmin kertonut PC Gamer

Mikäli kiinnostaa viihdealan uutiset ja miten tämänhetkinen tilanne vaikuttaa ja on vaikuttanut viihdemaailmaan niin suosittelemme vilkaisemaan ajoittaisesti Viihdecorneria jossa juttuja niin elokuvista, sarjoista, musiikista ja muutenkin tapahtumista yleisesti. Myös juttua Microsoftista löytyy ihan meiltä täältä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories