Onko Unibet yhä paras sivusto e-urheiluvedonlyöntiin?

E-urheilu eli elektroninen urheilu on huimaa vauhtia suosiota saava kilpaurheilun muoto, jota harrastetaan tietokoneen tai konsolin välityksellä. Tämä etenkin nuorten suosima urheilutyyppi on yksi nopeimmin kasvavimmista seurattavista urheilumuodoista ja sen kasvua on kuvailtu jopa räjähdysmäiseksi. Sekä e-urheilun katsojalukumäärän että e-urheilun tuottojen nopea ja jatkuva kasvu on yhteyksissä muun muassa siihen, että yritykset ovat oivaltaneet e-urheilun tavoittavan suuren kohdeyleisön, joka antaa mahtavan tilaisuuden brändin näkyvyyteen ja mainostamiseen. Myös kasvava tietoisuus lajista, YouTuben kaltaisten katsojasivustojen käyttäjien määrän kasvu ja nuorten digitaalinen kulttuuri selittävät e-urheilun nousukiitoa. Tämä nousukiito on myös saanut aikaan muita ilmiöitä, kuten esimerkiksi e-urheiluvedonlyönnin yleistymisen, joka onkin suuri mahdollisuus uhkapelialalle.

E-urheilun lyhyt historia

Toisin kuin pelimaailman ulkopuolella harrastettavilla urheilulajeilla, e-urheilulla ei ole takanaan suurta vuosisatojen takaista historiaa, josta voisi kirjoittaa pitkää artikkelia. E-urheilun historiasta voi kuitenkin sanoa sen, että vaikka lajin juuret voi yhdistää konsolipelien syntyyn, on sen suosion ja ammattimaisen muodon katsottu tulevan 2000-luvun Etelä-Koreasta, jossa lajin suosio kasvoi ensimmäisten kisapaikalta suoraan kuvattujen TV-lähetysten myötä. TV:n välityksellä seurattavat reaaliaikaiset lähetykset ja suoratoistopalvelujen kasvu levittivät e-urheilun myös muihin maihin. E-urheilussa kilpailu tapahtuu turnauksittain, joihin osallistuu urheilijoita ja joukkueita. Turnauksien määrä on myös kasvanut kovaa vauhtia, aivan kuten harrastajien ja ammattipelaajien määrä sekä myös erinäiset järjestöt.

E-urheilusta vedonlyöntiin

Lajin kehittyminen ja sitä myötä myös katsojien määrän ja kiinnostuksen nousu tukee myös e-urheiluvedonlyöntiä, joka antaa e-urheilun innokkaille kannattajille mahdollisuuden veikata oman suosikkiurheilijan tai suosikkijoukkueen puolesta. E-vedonlyöntiä edesauttavat monenlaiset uhkapelisivustot, joista yhtenä voi mainita Unibetin. E-urheilun vedonlyöntimahdollisuuksia tarjoavasta Unibetistä voi lukea lisätietoja muun muassa osoitteesta https://www.kantacasino.com/unibet/. Vaikka netti onkin pullollaan mitä houkuttelevampia uhkapelisivustoja alan kasvaessa huimaa vauhtia, on sivustoa valittaessa kiinnitettävä huomiota laatuun, sillä nettiuhkapelialan kova kilpailu houkuttelee myös huijaussivustoja. Vuonna 1997 luotu Unibet on vakaa ja luotettava sivustoja, joka on Pohjoismaiden suosituimpia uhkapelisivustoja. Jokin aika sitten Kindred Groupin alaisuuteen siirtynyt Maltalta käsin toimiva ja MGA:n pelilisenssin omaava Unibet on todistanut luotettavuutensa verrattain pitkällä historiallaan ja hemmottelee pelaajiaan huomattavan suurella pelikokoelmalla, jonka vedonlyöntipuolelta löytyy kymmeniä tuhansia pelejä eri urheilulajeihin. Unibet on oiva sivusto e-urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneelle, sillä sivusto on erityisen tunnettu vedonlyönnistä, joka kattaa muun muassa live-vedonlyönnin ja vedonlyöntiturnauksia muita pelaajia vastaan. Unibetin luotettavuus, laatu, pitkä historia, laaja pelivalikoima ja erikoistuminen vedonlyöntiin tekeekin Unibetistä kenties parhaan vaihtoehdon e-urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneelle.

Jännitetään ottelun voittajaa

Aivan kuten perinteisessäkin urheilussa, e-urheilussakin veikataan ja jännitetään pelaajien ja joukkueiden puolesta. E-jääkiekko liiga eli eLiiga on hyvä esimerkki tästä, sillä Liigan ja Telian perustamassa marraskuussa alkavassa virallisessa e-urheilusarjassa pelaavat Liigasta tutut joukkueet. NHL 21- konsolilla pelattavissa peleissä kutakin joukkuetta edustaa kaksi Liigan joukkueen nimittämää pelaajaa. E-Liigan syntyyn vaikutti muun muassa positiivinen palaute keväällä pelatuista ePlayoffseista, jotka korvasivat aiemman kauden pelaamatta jääneitä pudotuspelejä. E-urheilusta löytyy myös lajissa itsessään menestystä ja mainetta niittäneitä pelaajia ja miljoonia tienanneita suomalaisia, joka saattaa yllättää monen e-urheilua seuraamattoman. Tunnettuja nimiä ovat muun muassa Lasse Urpalainen ja Jesse Vainikka. Seuraamalla e-urheilua on siis mahdollista kokea samanlainen adrenaliiniryöppy kuin perinteistäkin urheilua seuratessa, jännittämällä voittaako oma suosikkijoukkue tai pelaaja.

Miten e-urheilusta lyödään vetoa?

Peliin lisäjännitystä tuoma e-urheiluvedonlyönti toimii siis myös samalla tavalla kuin perinteiseen urheiluun kohdistuva vedonlyönti, jossa veikataan ottelun voittajaa. Veikatessa e-urheiluottelun voittajaa on siis hyvä tutustua joukkueen tai pelaajan vahvuuksiin, heikkouksiin ja muuhun taustatietoon, joka auttaa ennustamaan ottelun mahdollista voittajaa. Veikata voi toisinaan myös muun muassa ottelun kokonaistuloksen puolesta ja esimerkiksi siitä, mikä joukkue suorittaa tietyn saavutuksen ensiksi. Koska kyseessä on digitaalinen e-urheilupeli, on myös syytä tutustua itse peliin ja siihen, kuinka se toimii, joten suosituimman joukkueen tai pelaajan kartoittaminen ei riitä, mikäli haluaa tosissaan maksimoida voittomahdollisuuksiaan. Aivan kuten konsoli- ja tietokonepelit yleensäkin, on e-urheilupeleistä tehty myös haastavia ja mahdollisimman mielenkiintoisia pelikokemuksia sääntöineen ja yksityiskohtineen. Vaikka e-urheiluvedonlyönnistä ei ole kirjoitettu yhtä paljon kuin perinteisestä urheiluveikkauksesta, voi netistä silti löytää vedonlyöntioppaita, jotka ovat tarkoitettu juuri e-urheiluvedonlyöntiä harkitsevalle.

Jännittävä uusi mahdollisuus

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että e-urheilu on mielenkiintoinen ja jännittävä uusi ilmiö sekä urheilussa että vedonlyönnissä. Huimaa vauhtia yleistyvä e-urheilu kiinnostaa yhä useampaa urheilun seuraajaa, vedonlyöjää sekä pelaajaa, eikä ole epäilystäkään siitä, etteikö e-urheilu tulisi jatkamaan kehitystään ja digitaalisen aikakauden urheilulajina. E-urheilussa on mahdollista tienata miljoonia menestyneenä pelaajana ja urheiluvedonlyönti on myös mahdollista tällä alalla. Netistä lyötyy lukuisia uhkapelisivustoja e-urheiluvedonlyöntiin, joista yksi luotettavimmista ja parhaista on Unibet. Unibetillä on sekä mittava pelivalikoima että vakaa historia, joten e-urheiluvedonlyönnistä kiinnostuneen kannattaakin aloittaa Unibetin mahdollisuuksista. Ensin kannattaa kuitenkin tutustua lajin pelaajiin, joukkueisiin sekä peleihin ja niiden sääntöihin, jotta maksimoi voittomahdollisuutensa. E-urheilun pelaaminen ja siihen liittyvä vedonlyönti on hyvin samanlaista perinteiseen urheiluun verrattuna, joten myös niiden, jotka vieroksuvat tätä uutta digitaalista urheilumuotoa, kannattaa tutusta siihen rohkeasti.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories