Mitäs jos välillä pasianssia?

Rakastatko netissä pelattavia korttipelejä? Ja erityisesti pasiansseja? Siinä tapauksessa tämä sivusto sopii sinulle erinomaisesti. Löydät täältä kätevästi täydellisen valikoiman netin parhaita pasiansseja. Pelit on luokiteltu helposti ja selkeästi eniten pelattuihin ja parhaiksi arvioituihin peleihin. Niitä kaikkia voi pelata verkkoselaimessa heti, täysin ilmaiseksi. Mitään ohjelmistoa ei tarvitse ladata. Lisäksi saat kaikkien pelien mukana selkeät ohjeet ja voit arvioida itse pelejä erityisen pisteytysjärjestelmän avulla.

Olemme itsekin pasianssin pauloissa. Kehitämmekin jatkuvasti uusia pelejä ja lisäämme niitä sivustolle. Pelit on suunniteltu HTML5-ohjelmistolla. Suurin ero toisiin netissä pelattaviin peleihin on juuri se, että ne eivät käytä HTML5-tekniikkaa. Ja siitä syystä niitä voi pelata vain PC:llä. Se ei päde meidän peleihimme. Koska käytämme HTML5:ttä, voit pelata kaikkia pasiansseja niin kännykällä, kannettavalla kuin tabletillakin. Ne toimivat kaikkialla moitteettomasti!

Hienoa sivustolla on myös se, että sieltä löytyy paljon taustatietoa pasianssista. Tiedot vaihtelevat laajoista peliohjeista ja strategioista aina nippelitietoon ja faktoihin pasianssin historiasta ja taustoista.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories