LiteBringer

Jos olet erittäin kiinnostunut joko pelaamisesta, kryptovaluutoista tai molemmista asioista, olet varmasti kuullut krypto peleistä. Nämä ovat hyvin mielenkiintoisia vaihtoehtoja, jotka tietenkin yhdistävät nämä kaksi asiaa yhdeksi tuotteeksi. Koska kryptopelit ovat nousseet varsin suureen suosioon, niitä on tietenkin luotu entistä enemmän pelaajille vuosien saatossa.

Yksi mielenkiintoisimmista vaihtoehdoista, joka on luotu hetkeen on kuitenkin Litebringer. Tähän vaikuttaa se, että kyseinen peli on oikeastaan ensimmäinen kategoriassaan. Peli muistuttaa suosittuja roolipelejä, jotka ovat kiinnostaneet monia. Mutta minkälainen peli on oikeastaan kyseessä ja voisiko se olla juuri sinulle sopiva vaihtoehto? Tämä artikkeli selvittää juuri tämän asian.

LiteBringer toimii Litecoin ketjun päällä

Koska kyseessä on krypto peli, Litebringer toimii tietenkin jonkun kryptovaluutan ja lohkoketjun päällä. Tämä tarkoittaa tietenkin myös sitä, että pelaajalla pitää olla käytössään kryptovaluuttaa ja siihen kuuluva lompakko pelatakseen peliä. Tämä tullaan nimittäin yhdistämään pelin tiliin myöhemmin, joten sillä on itse asiassa hyvin tärkeä osa peliä.

Jos et arvannut vielä Litebringer -pelin nimestä, peli toimii Litecoin lohkoketjun päällä. Tämä tietenkin tarkoittaa sitä, että sinulla pitää olla juuri Litecoin kryptovaluuttaa pelataksesi peliä. Siinä tapauksessa, että et vielä omista kyseistä kryptovaluuttaa, Litecoin Kurssi sivusto voi auttaa. Sieltä voit oppia tietenkin valuuttakurssista, mutta tämä ei ole ainoa asia, mitä opit sivuston kautta. Sen lisäksi voit löytää oikeastaan kaiken tarvittavan tiedon, jota tarvitset aloittamiseen. Siten voit hankkia valuuttaa helpommin ja aloittaa pelaamisen nopeammin.

Jännittävä roolipeli odottaa

Kuten sanoimme aikaisemmin, Litebringer on RPG roolipeli. Tämä tulee olemaan yksi syy, miksi kyseinen peli kerää niin paljon huomiota. Nimittäin RPG kryptopelien markkinat eivät ole vielä kovin suuret. Toisin sanoen pelaajille ei ole monia vaihtoehtoja, jos he haluavat seikkailla fantasiamaailmassa pelaamalla viihdyttävää kryptovaluutta peliä.

Jos siirryt pelin omalle sivustolle verkossa, voit huomata, että peliä ei ole vielä julkistettu. Toisin sanoen pelaajat eivät pääse vielä pelaamaan valmista peliä. Kuitenkin pelin testnet versio on pelattavissa. Tämä tarkoittaa sitä, että tällä hetkellä peliä testataan ja sen mahdollisia virheitä pyritään paikantamaan. Sillä tavalla voidaan varmistaa, että pelin viimeinen versio tulee aivan varmasti olemaan paras mahdollinen.

Litebringer on täysin hajautettu peli

Asia, mikä tekee tästä pelistä myös hyvin mielenkiintoisen on se, että Litebringer on kokonaan hajautettu. Tämä erottelee kyseisen pelin muista lohkoketju peleistä. Tämä johtuu siitä, että suurin osa muista peleistä on vain osittain hajautettu. Mutta mitä se, että peli on kokonaan hajautettu vaihtoehto itse asiassa tarkoittaa?

Yksinkertaisesti sitä, että jokainen toiminto pelissä pitää hyväksyä aina erikseen Litecoin lohkoketjun avulla. Tämä hidastaa peliä hieman ja sen pelaaminen pidemmän aikaa on kalliimpaa kuin monien muiden pelien. Kuitenkin yksi tärkeä ero on se, että tämä peli on luotettavampi kuin muut vaihtoehdot. Siten ne pelaajat, jotka arvostavat juuri tätä luotettavuutta, tulevat varmasti arvostamaan pelin hajautusta.

Miten peli aloitetaan?

Tietenkin yksi hyvin tärkeä asia liittyen peliin on se, miten peli oikeastaan aloitetaan. Aivan ensimmäisenä, pelaajan tulee asentaa peli. Tämä tapahtuu yksinkertaisesti Litebringer pelin sivuston kautta. Koska peli asennetaan suoraan tietokoneelle, pelaajan ei tarvitse rekisteröityä ja luoda tunnusta pelatakseen peliä. Tämä saattaa tuntua monelle hieman vanhalta tavalta aloittaa pelin pelaaminen, koska harva peli vaatii enää lataamista. Tämä ei kuitenkaan ole huono asia, vaikka siinä voi kestää jonkin aikaa.

Kun peli on asennettu, pelaaja voi aloittaa pelaamisen. Ensimmäisenä heidän tulee yhdistää Litecoin lompakkonsa peliin. Tämä tapahtuu hyvin yksinkertaisesti seuraamalla pelistä löytyviä ohjeita. Tämän jälkeen he voivat aloittaa hahmon valinnan.

Hahmon valinta onkin hyvin monelle pelaajalle heidän suosikki osionsa. Loppujen lopuksi hahmolla on hyvin suuri vaikutus roolipeliin, sillä tämä on se rooli, jota pelaat. Kun olet valinnut hahmon voit tietenkin nimetä sen haluamallasi nimellä. Tämä tekee pelaamisesta vielä hauskempaa.

Hahmojen luokat

Kuten monissa muissakin tutuissa roolipeleissä, myös Litebringer tarjoaa eri luokkia hahmoille, joista pelaaja voi valita. Kun aloitat pelin, tulet huomaamaan välittömästi, että luokkia on kolme. Tämä on tietenkin hieman vähäinen määrä verrattuna moniin muihin peleihin. Silti se tuo jo jotain valinnan mahdollisuutta pelaajille. Nämä luokat ovat seuraavat:

Fighter eli taistelija. Taistelijalla on kaikista painavin eli vahvin haarniska ja ase. Sen lisäksi hahmo voi käyttää Liver Punch toimintoa. Hahmo voidaan kehittää Warrior, Knight tai Paladin -hahmoiksi

Rogue eli varas. Varkaalla on kevyempi ja nopeampi haarniska ja ase. Sen lisäksi hahmo voi käyttää Smoke Screen toimintoa. Hahmo voidaan kehittää Assassin, Pirate tai Bard -hahmoiksi

Sorcerer eli velho. Velholla on kaikista kevyin haarniska ja taika-aseet käytössä. Sen lisäksi hahmo voi käyttää Magic Bolt toimintoa. Hahmo voidaan kehittää Battlemage, Priest tai Warlock -hahmoiksi

Aloita seikkailu

Kun olet tyytyväinen luomaasi hahmoon, voit aloittaa seikkailun. Tätä varten sinun pitää avata kartta, jossa voit nähdä erilaisia tuhottavia petoja ja muita haasteita. Jos pedon symbolin ympärillä on punainen ympyrä, peto on liian vaikea. Seikkailemalla voit kehittää hahmoasi pelissä. Samalla voit myös löytää erilaisia varusteita. Kaikella tällä on suuri vaikutus pelin etenemiseen, mikä tekee Litebringer pelistä hyvin mielenkiintoisen mahdollisuuden.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories