Cardano Warriors

Mitä suositumpia kryptovaluutoista ja lohkoketju teknologiasta tulee, sitä enemmän käyttöä niille keksitään. Tämä taas tietenkin mahdollistaa yhä useampien käyttötarkoitusten keksimisen. Kaiken kaikkiaan kaiken tämän takia niiden suosio ja vaikutus vain kasvaa koko ajan suuremmaksi.

Tietenkin hyvin monet käyttötarkoitukset ovat hyvin käytännöllisiä, kuten älysopimusten luominen. Kuitenkin sen lisäksi niille keksitään myös koko ajan enemmän hauskoja tarkoituksia. Yksi hauskimmista on ehdottomasti erilaiset pelit, jotka kuuluvat osaksi lohkoketju teknologiaa. Tämä artikkeli tulee ottamaan yksityiskohtaisen katsauksen juuri yhteen näistä peleistä, jonka nimi on Cardano Warriors. Joten minkälainen peli on oikein kyseessä? Selvitetään yhdessä.

Tarvitset Cardanoa pelataksesi Cardano Warriors peliä

Tietenkin ennen kuin perehdymme siihen, minkälainen peli on oikein kyseessä, meidän tulee kertoa sinulle yhdestä hyvin tärkeästä asiasta. Tämä on nimittäin se, että sinulla pitää olla aina peliin liittyvää kryptovaluuttaa käytössä, jotta voit pelata kyseistä peliä. Siten, kun kyseessä on Cardano Warriors, pelaajalla pitää tietenkin olla Cardano kryptovaluuttaa käytössä.

Jos sinulla ei ole vielä Cardanoa omistuksessa, suosittelemme vierailemaan tällä sivustolla. Sieltä voit löytää aivan kaiken tarvittavan aiheesta, joten pääset hyvin helposti alkuun asian suhteen. Sinun ei tarvitse miettiä asiaa kauan aikaa, vaan voit hankkia Cardanoa hyvin helposti itsellesi, kun olet oppinut kaiken tarvittavan kyseisen sivuston kautta.

Minkälainen peli Cardano Warriors oikein on?

Joten minkälainen peli on oikein kyseessä. Jos siirryt pelin omalle sivustolle, huomaat nopeasti, että peli ei ole vielä kokonaisuudessaan saapunut markkinoille. Sen sijaan pelistä on pelattavissa testnet versio, johon perehdymme enemmän pian.

Cardano Warriors tulee olemaan hauska retro tyylinen RPG peli. Toisin sanoen pelaaja luo itselleen oman hahmonsa, jota kutsutaan nimellä NFT warrior. Pelin tehtävänä on päästä asemaan legendaarinen Cardano Warrior. Tämä tapahtuu ostamalla saaria, löytämällä ja kehittämällä erilaisia tuotteita, sekä ottamalla osaa erilaisiin haasteisiin. Tässä pelissä siten riittää tekemistä ja hauskanpitoa jopa pitkäksi aikaa.

Cardano Warriors peli käyttää NFT merkkejä

Kuten saatoit jo arvata, tässä pelissä kuten monissa muissakin lohkoketju peleissä, NFT merkeillä on suuri vaikutus peliin. Tämä johtuu siitä, että itse asiassa pelin kaikki hahmot ovat NFT merkkejä. Toisin sanoen pelaajan pitää ostaa itsellensä tällainen hahmo aloittaakseen pelaaminen.

Nämä NFT hahmot on asetettu erilaisiin luokkiin. Niitä on common, uncommon, rare, epic, legendary ja mythical. Tietenkin se, minkä luokan soturi on kyseessä vaikuttaa suoraan siihen, kuinka paljon hahmo kustantaa pelaajalle. Sen lisäksi tällä on myös vaikutus siihen, kuinka suuren etuaseman pelaaja saa. Siitä syystä hahmoon sijoittaminen voi olla erittäin hyvä idea, jos haluat pelata tosissasi.

Cardano Warriors testnet

Kuten sanoimme aikaisemmin, Cardano Warriors peli ei ole oikeasti vielä julkistettu. Tämä tarkoittaa sitä, että sen täydellisen valmis kokonaisuus ei ole valmis vielä. Sen sijaan, pelaajat voivat pelata niin sanottua testnest versiota. Mutta mikä testnest oikein on?

Kaikessa yksinkertaisuudessaan testnet on verkosto, jota käytetään pelin testaamiseen. Sen avulla voidaan testata erilaisia toimintoja ja nähdä, miten ne oikein toimivat. Samalla voidaan myös löytää erilaiset kohdat, jotka vaativat vielä kehittämistä. Tämä auttaa hyvin paljon siinä, että viimeinen lopputulos on aivan varmasti mahdollisimman korkealaatuinen.

Tämä P2E peli kiinnostaa monia

Cardano Warriors on niin sanottu P2E eli play to earn peli. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajat voivat saada samalla cardano merkkejä, kun he pelaavat peliä. Tämä toiminto ei ole vielä mahdollinen, mutta kunhan viimeinen tuotos tulee pelattavaksi, tämä otetaan käytäntöön.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories