Hämähäkkimies singahtaa tänään PlayStation 4:lle

Marvel’s Spider-Man nappasi seittiinsä loistavia arvosteluita jo julkaisussa

Tänään yksinoikeudella PlayStation® 4 (PS4™) -konsolille julkaistava Marvel’s Spider-Man -peli vie kaikkien tunteman sarjakuvasankarin kokonaan uuteen toimintaseikkailuun. New Yorkiin sijoittuva tarina esittelee aiempaa kokeneemman Peter Parkerin, joka tasapainoilee niin arjen haasteiden kuin rikollisuuden torjumisen välillä. Ikonisen päähenkilön historiaa kunnioittaen tehty peli on legendaarisen Marvelin ja pelistudio Insomniac Gamesin yhteistä kädenjälkeä.

Marvel’s Spider-Man -pelissä tutustutaan aivan uudenlaiseen Peter Parkeriin, joka on taistellut jo vuosia rikollisuutta vastaan. Pelaaja pääsee kukistamaan pahiksia aidon toimintaelokuvan tyyliin, akrobaattisissa, upeaan kaupunkiympäristöön sijoittuvissa taisteluissa, sekä liikkumaan sulavasti seitin varassa pitkin pilvenpiirtäjiä ja kaupungin katuja. Pelissä nähtävä Spider-Man ei ole enää mikään keltanokka, vaan taitava konkari, jonka monipuoliset liikesarjat ja hahmonkehitysmahdollisuudet pitävät pelaajan pitkään ottessaan.

Peli on Marvelin ja pelistudio Insomniac Gamesin intohimolla toteutetun yhteistyön tulos. Pitkän linjan pelinkehittäjä Insomniac Games tunnetaan muun muassa peliklassikoista kuten Rachet & Clank ja Spyro the Dragon, jotka debytoivat aikoinaan jo ensimmäisillä PlayStation-konsoleilla. Nyt julkaistava Marvel’s Spider-Man vie Insomniacin jälleen uudelle tasolle, herättäen sekä sarjakuvista tutut hahmot että New York Cityn eloon yhdessä pelintekijöiden kunnianhimoisimmista tuotoksista.

Marvel’s Spider-Man on saanut julkaisunsa yhteydessä lämpimän vastaanoton myös mediassa. Kansainvälisesti arvostetulla Metacritic-sivustolla peli on saanut arvosanan 87/100, mikä asettaa teoksen suoraan PS4-pelien kärkijoukkoon. Suomalaisista pelisivuistoista Muropaketti.com antaa pelille täydet viisi tähteä ja nimeää sen pakkohankinnaksi kaikille PlayStation 4:n omistaville. Myös videopelaamiseen erikoistunut Pelaaja myöntää pelille kiitettävän arvosanan 9/10 sekä Pelaajan valinta -erikoismaininnan, kuvaillen samalla peliä Hämähäkkimiehen parhaaksi peliesiintymiseksi.

Marvel’s Spider-Man  on saatavilla PlayStation® 4 (PS4™) -konsolille 7. syyskuuta. Pelin suositusikäraja on 16 vuotta.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories