ACES mukana ESEA Mainin 29. kaudella ja FELin haastajaliigassa.

ACESin syksy lähtee käyntiin tulevana viikonloppuna, kun joukkue aloittaa pelinsä FELin haastajaliigassa. Viime kaudella joukkue pelasi nousujohteisen runkosarjan voittaen oman lohkonsa, mutta karsinnoissa tiimiä vaivanneet sairastelut aiheuttivat haasteita, eikä joukkue päässyt vielä FELin pääliigaan. Tulevalle kaudelle joukkueen ainoa tavoite onkin parantaa viime kaudesta ja saavuttaa nousu.

Myös ESEAn Main-liigan 29 kausi on oven takana. Viime kaudella joukkueessa tuli useita muutoksia, jotka sekoittivat peliä ja aiheuttivat haasteita joukkueelle. Tulevalla syyskuussa alkavalla kaudella joukkueen tavoitteena onkin pärjätä huomattavasti paremmin ja raivata tiensä playoffeihin.

Tauon aikana joukkue koki lisää muutoksia, kun MANUUUU päätti jättää joukkueen. Tilalle löydettiin kuitenkin Jere ”jezkuee” Koskinen, joka on pelannut aiemmin mm. suomalaisessa Delirium-joukkueessa.

Joukkue koki myös toisen muutoksen, kun valmentaja/manageri Juha ”LeChter” Valta lähti uusiin kuvioihin ja siirtyi mukaan Mikkeli Esports ryn toimintaan. Kiitämme Juhaa hänen kanssaan koetusta ajasta ja toivotamme paljon onnea tuleviin haasteisiin!

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories