E-urheilujoukkue SJ Gaming ja Tokmanni yhteistyöhön – ”Haluamme kertoa e-urheilusta koko kansalle”

E-urheilun suosio kasvaa valtavasti niin Suomessa kuin ulkomailla. Tokmanni ja suomalainen kilpapelijoukkue SJ Gaming ovat aloittaneet yhteistyön, jonka myötä osapuolet voivat tarjota lajiin liittyvää sisältöä erilaisille yleisöille. Samalla yhteistyö muistuttaa siitä, ettei pelivälineisiin tarvitse käyttää suuria rahasummia.

Tokmanni ja SJ Gaming ovat erittäin tyytyväisiä juuri käynnistyneestä yhteistyöstä.

– Yhteistyömme Tokmannin kanssa auttaa nostamaan e-urheilua aiempaa paremmin esille. SJ Gamingin kilpapelijoukkue, akatemian valmennusohjelma ja tulevaisuuden suunnitelmat uuden e-urheilijasukupolven kasvattamiseksi tarjoavat hyvän alustan tavoittaa pelaamisesta kiinnostuneita, SJ Gamingin toimitusjohtaja Jari Karlsson kertoo.

– Haluamme yhdessä SJ Gamingin kanssa kertoa e-urheilusta koko kansalle. Samalla tuomme esiin sitä, että Tokmanni on paitsi fiksun ostamisen, myös fiksun pelaamisen puolesta: tarjoamme laajan valikoiman suosittuja pelivälineitä etenkin verkossa erittäin edullisesti, Tokmannin verkkoliiketoiminnan vetäjä Markus Sinisalo jatkaa.

Osapuolet ideoivat parhaillaan loppuvuoden tempauksia. Jo nyt on selvää, että yhteistyötä jatketaan myös ensi vuonna.

– Pikavoittoja tällä alalla ei jaeta, vaan haluamme tehdä pitkäjänteistä työtä niin omien pelaajiemme kuin myös yhteistyökumppaneiden kanssa, Karlsson kertoo.

SJ Gamingin pitkäjänteinen työ on näkynyt tänä vuonna myös menestyksessä. Joukkue on päässyt nostamaan niin FEL:n valtavaa Veikkaus-pokaalia kuin myös SM-pokaalia TubeCon-tapahtumassa. Vuoden suurin etappi kuitenkin on vasta edessä, kun SJ Gamingin APEX-joukkue kisaa tänä viikonloppuna puolen miljoonan euron turnauksessa Krakovassa ja CS:GO-joukkue vastaavasti täyttää Suomen edustajana Hartwall Arenaa ARCTIC INVITATIONAL -turnauksessa.

SJ Gaming

Kuvat: SJ Gaming


Tokmannin e-urheiluun suunnattuihin tuotteisiin voi tutustua osoitteessa www.tokmanni.fi/pelaaminen.

SJ Gaming on suomalainen urheiluorganisaatio, jolla on korkeatasoinen CS:GO-joukkue. SuperJymy brändäsi elektronisen urheilun organisaationsa SJ Gamingiksi vuoden 2019 alussa.


Tokmanni on Suomen suurin halpakauppaketju. Noin 3 600 tokmannilaista helpottaa ihmisten arkea ja juhlaa tarjoamalla monipuolisen ja ajankohtaisen valikoiman kotimaisia ja kansainvälisiä merkkituotteita sekä muita laadukkaita tuotteita aina edulliseen hintaan. Lähes 200:n eri puolilla Suomea sijaitsevan myymälänsä ja verkkokauppansa ansiosta Tokmanni on aina lähellä palvelemassa ihmisiä. Vuonna 2018 Tokmannin liikevaihto oli 870,4 miljoonaa euroa. Tokmannin osakkeet on listattu Nasdaq Helsingin pörssilistalle.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories