Xamk mukana Winter Assemblyssä

https://www.assembly.org/winter20

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamk on mukana Winter Asembly 2020 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa 20.-22.2.2020.

Xamkissa on tarjolla useita koulutuksia, joista voi työllistyä pelialalle. Kouvolassa tarjolla on englanninkielinen, kulttuurialan Game Design -koulutus, jossa opiskellaan peliteollisuuden työtehtäviin, esimerkiksi pelisuunnittelijaksi tai peliartistiksi. Kotkassa voi opiskella peliohjelmoinnin tai kyberturvallisuuden insinööriksi. Mikkelissä puolestaan tarjolla on englanninkielinen insinöörikoulutus Information Technology sekä tietojenkäsittelyn koulutus, josta valmistuu tradenomiksi (AMK). Peliohjelmoinnin, kyberturvallisuuden ja tietojenkäsittelyn koulutukset ovat mukana 18.3. alkavassa kevään yhteishaussa.

Osastollamme voi tutustua Xamkin pelialaan liittyviin koulutuksiin sekä tutkimus- ja kehityshankkeissamme kehitettyihin peleihin. Esittelyssä ovat mm. pelit Hamina 1810 – työ ei koskaan muutu ja Versus-portaali.

Kävijät ovat tervetulleita testaamaan pelejä ja VR-laseja! Xamkin osasto Messukeskuksessa on avoinna torstaista lauantaihin 20.-22.2. klo 9-20.

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu

Hankkeissa kehitetyt pelit ja Winter Assembly:
projektipäällikkö Terhi Halonen, 044 702 8429, [email protected]

Pelialaan liittyvät koulutukset:
lehtori Suvi Pylvänen, 044 702 8354, [email protected] (Game Design)
koulutusjohtaja Paula Siitonen, 040 842 0581, [email protected] (muut alan koulutukset)

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu, Xamk, tarjoaa opetusta, tekee tutkimus- ja kehittämistyötä ja tuottaa palveluja yrityksille ja ihmisille. Xamk profiloituu hyvinvoinnin, teknologian ja luovan talouden korkeakouluksi. Korkeakoulun kivijalkoina ovat Kotka, Kouvola, Mikkeli ja Savonlinna ja kampuksena koko maailma. Opiskelijoita on 9400 ja henkilökuntaa 800. www.xamk.fi Twitter: @xamk.fi

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories