The International saamassa uuden palkintoennätyksen

Jos edelliset The International Dota2 pelin MM-lopputurnaukset tekivät monesta suomalaisesta ammattipelaajasta miljonäärejä, tämän vuoden The International ei tule olemaan voittajille poikkeus. Nyt on jo nimittäin kerätty yli 25 miljoonaa dollaria rahaa voittopottiin ja keräys jatkuu edelleen. Ja mikä parasta, tänäkin vuonna suomalaisilla on mahdollisuus juhliin. Rahaa on kerätty parhaimmillaan yli neljä miljoonaa dollaria päivässä!

Viime vuonna Valve Corporation laittoi itse 1,6 miljoonaa alkupottiin, joka sitten kasvoi aina 34 miljoonaa saakka, mutta tänä vuonna potin koko tuntuu jatkuvan edelleen ja kokonaispotti voi hyvinkin ylittää 40 miljoonan dollarin rajan.

Kuva Instagram: https://www.instagram.com/topson.gg/

Topias ”Topson” Taavitsainen on eurooppalaisessa OG joukkueessa Dota2 peliä pelaava ammattilainen. Topias on syntynyt 1998 ja on jo nyt voittanut miljoonia pelaamalla tätä peliä. Hän siirtyi 2018 OG joukkueeseen ja tänä vuonna hänellä on jjälleen mahdollisuus voittaa mestaruus, niin ylivoimaisesti on OG tänä vuonna hallinnut lajia.
Topias on kahdesti pelannut MM-finaalissa voittoisasti ja on miettinyt hänkin peliuransa lopettamista. Syynä se, ettei pelaamisesta jää aikaa muulle elämälle, ja hän kuitenkin haluaisia normaalin perheen ja lapsia. Hän on voittanut tähän mennessä lähes 5 miljoonaa euroa ja jos tämän vuoden The Internationalin rahankeruu jatkuu tätä rataa, voi voittajille olla luvassa jopa kolmen miljoonan euron potti per joukkueen pelaaja.

OG vai Team Secret?

Vai tuleeko voittaja vieläkin suuremmasta ennakkosuosikista eli Team Secretistä, jossa pelaa toinen suomalainen Lasse ”Matumbaman” Urpalainen, joka liittyi Team Secret joukkueeseen viime vuoden huhtikuussa on joukkueensa viimeiseksi tullut jäsen. Team Secret voitti juuri DreamLeague Season 13:n loppuottelussa Evil Geniuses joukkueen 3-2.

Tämän vuoden The Internationalin päivät eivät ole vielä tiedossa.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories