SEUL hakee kumppaneita

Suomen elektronisen urheilun liitto julkisti kesäkuun puolessa välissä SEUL Ottelut -portaalin, joka tulee käyttöön syksyllä 2019. Palvelun idea on tarjota suomalaisille elektronisen urheilun seuraajille ja muille kiinnostuneille keskitettyä ja ajankohtaista tietoa siitä, milloin ja mistä suomalaisten joukkueiden ja pelaajien otteluita voi seurata.

Kokoamme nyt SEUL Ottelut -portaalille yhteistyöryhmää joka vastaa muun muassa eri pelien otteluista. Yhteistyöryhmän avulla pyrimme myös kehittämään palvelua kaikkien käyttöön soveltuvaksi ja rakentamaan jokaiselle suositulle pelille sopivaa ympäristöä ottelutietojen esittämiseen. Haku on päällä heinäkuun 31. päivään asti. Testaaminen alkaa elokuussa.

Yhteistyöryhmään voi hakea täällä lomakkeella.

Kuva: Pekka Nummela / SEUL ry

Mistä portaalista on kyse?

Suomen elektronisen urheilun liitto lanseeraa vuoden 2019 aikana uuden Ottelut -palvelun. Palvelun idea on yksinkertaisesti tarjota suomalaisille elektronisen urheilun seuraajille ja muille kiinnostuneille keskitettyä ja ajankohtaista tietoa siitä, milloin ja mistä suomalaisten joukkueiden ja pelaajien otteluita voi seurata.

Palvelu pyrkii mahdollistamaan kaiken kotimaisen sisällön seuraamisen. Sen tehtävänä on tarjota yleisölleen tulevien otteluiden aikataulut, joukkueet, mahdolliset pelattavat kartat, ottelun reaaliaikaiset seurantamahdollisuudet ja muut tarpeelliset lisätiedot. Portaali kokoaa yhteen myös otteluihin, tapahtumiin ja turnauksiin liittyviä, kotimaisia uutisia. Käyttäjä voi palvelussa suodattaa sisältöä itselleen sopivaksi, eli esimerkiksi näkymässä voi olla vain oman suosikkipelin tulevat ottelut.

Yhä useampi elektronisen urheilun ulkopuolelta tuleva kysyy, mistä suomalaisten pelejä on mahdollista seurata. Koska suoratoistopalveluita, erilaisia turnauksia sekä liigoja on useampia, haluamme koota nämä yhteen, luoden parhaan mahdollisen kanavan löytää koko kotimainen tarjonta. Meille tärkeää on koko alan kasvu ja yhteisesti jaetut, huippupelaajien tuottamat elämykset, toteaa liiton puheenjohtaja Joonas Kapiainen.

Palvelun kehittäminen tapahtuu omassa työryhmässään. Testaukseen ja ylläpitoon hyödynnetään Suomen elektronisen urheilun yhteisön osaamista ja käytöstä saatua palautetta. Ottelut -portaali otetaan varsinaiseen käyttöön syksyllä 2019.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories