Peliuutisia muualta

SAWO – Uusi suomalainen savolainen eSports organisaatio!

Suomeen ollaan saatu uusi suomalainen ja savolainen esports organisaatio joka kantaa nimeä “SAWO”. SAWO:n taustalla on kolme savolaista urheiluseuraa.

Tunnetuin on varmasti KalPa suomen jääkiekon Liigasta sekä KuPS ja Iisalmen PeliKarjut ovat mukana tässä yhteisessä esports organisaation projektissa mukana.

Lue tämä juttu loppuun suoraan e-urheilua.com:in sivulta.

Elisa CS:GO Finnish Championships 2020 ja 25 000 euron palkintopotti

Vielä ollaan kaukana kansainvälisen tason palkintosummista, mutta 25 000 euroa suomalaisessa SM-tason turnauksessa on jo paljon rahaa Elisalta. Elisa kutsuu neljä Suomen eturivin joukkuetta turnaukseen ja loput 14 pääsevät karsintojen kautta.

Elisa CS:GO Finnish Championship 2020 turnauksen ensimmäinen kutsujoukkue on hallitseva eSM-mestari @SJGamingGG!  Uusiiko SJ Gaming mestaruutensa, vai löytyykö 15 muusta joukkueesta haastaja?

Tämän jutun voit lukea loppuun suomiesportsin sivuilta.

Paras suomalainen CS:GO maailmanlistalla 15.

Aleksi Virolainen kuuluu OG:n CS:GO tiimiin ja on sitä myöten tämän hetken listan korkeimmalle sijoittunut suomalainen. Hänen jälkeensä toisena tulee GODSENT:issa pelaava Jesse Linjala sijalla 18.

Ensimmäinen suomalainen joukkue on yhä ENCE, joka pitää itsellään sijalukua 22 ja on kutsuttu osallistumaan myös Red Bull Flick 2vs2 turnaukseen, jonne suomalaisjoukkueesta osallistuvat Jere ”sergej” Salo sekä Jani ”Aerial” Jussila. Muut Red Bull Flickin 23 500 taalan yhden päivän turnauksen osallistujat ovat:Vitality, G2 (kahdella joukkueella), BIG, cOntact, HONORIS (kahdella), Giants (kahdella), Team Denmark, Team UK, The Germany, Team France, Team Russia sekä Team Ukraine. 2vs2 turnaus pelataan 9.8.2020.

Tästä aiheesta kirjoitimme aikaisemmin ja se löytyy täältä.

Turnauksessa ennätyspottina 34,3 miljoonaa – koska se voidaan pelataan?

Tällä hetkellä kun maailmalla edelleen jylläävä koronavirus (Covid-19), niin on myös samalla epäselvää milloin päästään pelaamaan suurimmasta palkintorahapotista joka on yli 34,3 miljoonaa dollaria.

Pelijulkaisija Valve joutui perumaan toukokuussa Dota 2-pelin maailman mestaruusturnauksen eli The Internationalin. Kyseinen tapahtuma piti järjestää Ruotsissa.

Tästä aiheesta voit lukea lisää suoraan painamalla tätä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories