Esport-organisaatio Fnatic uudistaa maailmanlaajuisen kumppanuutensa OnePlussan kanssa

Fnatic-tila muuntaa OnePlus-älypuhelimen tehokkaaksi pelilaitteeksi

Alan johtava esport-organisaatio Fnatic ilmoitti tänään uudistavansa
kumppanuutensa OnePlussan kanssa. Yhteistyö alkoi vuonna 2019 ja siitä asti OnePlus-logo on löytynyt pelaajien pelipaitojen etupuolelta. Tämän lisäksi uudistuneen kumppanuuden myötä Fnatic ja OnePlus yhdistävät voimansa löytääkseen mobiilipelaamisen lahjakkuuksia ympäri Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Tarkoituksena on vahvistaa ammattitason mobiilipelaamista maailmanlaajuisella tasolla.

Tämä on ensimmäinen yhteistyö älypuhelinvalmistajan ja esport-organisaation välillä, joka edustaa uuden sukupolven pelaamista ja ennakoi mobiilipelaamisen kasvua alalla.

Yhteistyö sisältää edelleen Fnatic-pelitilan, joka virtaviivaistaa älypuhelimen suorituskyvyn mobiilipelaamista varten. Fnatic-pelitila estää ilmoitukset ja optimoi prosessorin sekä grafiikkaprosessorin suorituskyvyn. Tämän lisäksi se kohdistaa RAM-muistia keskitetysti pelikäyttöön. Viime vuonna lanseerattu Fnatic-pelitila oli aluksi eksklusiivisesti saatavilla OnePlus 7 Pro -älypuhelimille. Fnatic-tila on tällä hetkellä saatavilla OnePlus Game Space -applikaation kautta OnePlus 8 sarjalle sekä OnePlus 7T Pro-, 7T-, 7-, 6T-, 6-, 5T- ja 5 -laitteille.

Fnaticin tavoitteena on tukea ja voimistaa pelaajia ympäri maailmaa. Kumppanuus OnePlussan kanssa antaa meille mahdollisuuden tavoittaa ja vuorovaikuttaa suuren mobiilipeliyhteisön kanssa. OnePlus tarjoaa myös tiimeillemme parhaat mahdolliset laitteet, joiden avulla yhteydenpito faneihin tai mobiilipelaaminen tien päällä onnistuu helposti, kertoo Fnaticin toimitusjohtaja ja perustaja Sam Matthews.

Alan johtavan suorituskyvyn ja laitteiston tarjoavana älypuhelinvalmistajana OnePlus on sitoutunut tekemään yhteistyötä Fnaticin kanssa tarjotakseen parhaan mahdollisen mobiilipelikokemuksen
käyttäjilleen. Uskomme, että mobiilipelaaminen on tulevaisuutta ja tämän uudistuneen kumppanuuden avulla OnePlus pyrkii varustamaan pelaajat ympäri maailmaa tarvittavilla työkaluilla edistääkseen heidän pelaamistaan, kertoo OnePlussan globaaleista kumppanuuksista vastaava Eric Gass.

Fnaticilla on yhdeksän ammattilaisjoukkuetta seitsemässä suositussa pelisse. Mobiilipelaamisen liveseuranta on kasvanut 600 prosenttia, mikä tarkoittaa 100 miljoonaa tuntia viimeisen 12 kuukauden aikana. Fnatic astui vahvemmin mobiilipelaamisen maailmaan viime vuonna hankkiessaan intialaisen XSpark-tiimin, joka kilpailee PUBG Mobile -pelissä. Lisäksi tulevien kuukausien aikana Fnatic ja OnePlus tulevat esittelemään ensimmäisen Pohjois-Amerikan yhteishankkeensa, jonka tarkoituksena on värvätä huipputason pelaajia valmistautumaan Call of Duty Mobile World -maailmanmestaruuskisoihin.

Laitteiden kehittyessä entistä tehokkaimmiksi samalla mahdollistaen huippuluokan suorituskyvyn, mobiilipelaamisesta on tullut e-urheilun tulevaisuus. Tehokkaan suorituskyvyn omaavat laitteet mahdollistavat kilpapelaamisen kaikille ja OnePlus on pelaamiseen optimoitujen älypuhelimien kärkikastia, Fnaticin CGO Patrik Sattermon summaa.

FNATIC on maailmanlaajuinen esport-organisaatio, jonka pääkonttori sijaitsee Lontoossa. Se on keskittynyt etsimään ja tukemaan pelaajia ympäri maailmaa. Sam Matthews perusti Fnaticin vuonna 2004 ja sen jälkeen Fnatic-tiimit ovat voittaneet yli 200 mestaruutta 30 eri pelissä. Vihteen ohjaama Fnatic on kanava, jonka avulla monet tuotemerkit kommunikoivat nuoren yleisön kanssa.


OnePlus on kansainvälinen mobiiliteknologiayhtiö, joka haastaa teknologian perinteisiä käsitteitä. ”Never Settle” -asenteen ympärille perustettu OnePlus tuo markkinoille erinomaisesti suunniteltuja tuotteita,
joille on ominaista ensiluokkainen laatu ja tehokas laitteisto. OnePlus kasvaa yhdessä faniyhteisönsä kanssa. Lisätietoja osoitteessa https://www.oneplus.com/fi . OnePlussaa voi seurata myös
Facebookissa, Twitterissä, Instagramissa, Redditissä sekä YouTubessa

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories