Assembly GameXpo tuo 750 tietokonepaikkaa Messukeskukseen marraskuussa

Pelitapahtuma GameXpo ja verkkopelitapahtuma Assembly ovat julkistaneet yhteistyön, Assembly GameXpo järjestetään GameXpon kanssa samaan aikaan. Tapahtumakokonaisuus järjestetään Helsingissä Messukeskuksessa 15.-17.11.2019.

GameXpoilla on kävijöille entistä enemmän pelattavaa, kun verkkopelitapahtuma Assembly tulee GameXpon yhteyteen marraskuussa. Uusi tapahtuma Assembly GameXpo tarjoa tietokonepaikat 750:lle alan harrastajalle. Tietokonepaikkojen lisäksi Assembly GameXpon myötä tapahtumassa nähdään aiempaa enemmän etenkin eSports-pelien finaaleja sekä ammattilaisille että harrastajille.

”Lähdemme mielellämme kokeilemaan, miten Assembly toimii messuympäristössä. Olemme olleet mukana rakentamassa erilaisia ammattilaisturnauksia messujen kanssa vuosia ja on hienoa laajentaa yhteistyötä myös yleisötapahtuman osalta. Uusi Assembly GameXpo tarjoaa osallistujille eritasoisia turnauksia, ammattimaista kilpapelaamista unohtamatta”, kertoo Assembly Organizingin toimitusjohtaja Pekka Aakko.

Ensimmäistä kertaa järjestettävä Assembly GameXpo tuo alan harrastajille uuden tapahtuman Assembly Winterin ja Assembly Summerin ohelle.

”Yhteistyö Assemblyn kanssa on luonteva jatkumo aiemmalle yhteistyöllemme, ja on hienoa saada Assembly osaksi GameXpoa. Assembly GameXpo on oma kokoneisuutensa, ja näin pystymme laajentamaan ja vahvistamaan GameXpoa, sekä tarjoamaan alan harrastajille entistä enemmän pelattavaa ja kiinnostavaa sisältöä, sekä esittelemään heille kiinnostavia alan yrityksiä”, iloitsee GameXpon myyntiryhmäpäällikkö Tanja Pasila.

Suomen suurin pelitapahtuma GameXpo kokoaa yhteen niin videopelaajat, eSports-pelaajat kuin lautapelien harrastajat ja tarjoaa vuosi vuodelta entistä enemmän pelattavaa. Samaan aikaan Messukeskuksessa järjestetään talviurheilun GoExpo Winter. GameXpo järjestetään seuraavan kerran 15.-17.11.2019 Helsingissä Messukeskuksessa.

Lähde: STT

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories