Witcher Netflix sarja

Witcher pelisarjan fanit olivat innoissaan kuullessaan että pelistä tehdään oma sarja. Sarjan tuottaa suoratoistopalvelu Netflix.

Samalla kun fanit odottaa traileria, on Netflix antanut pientä materiaalia kyseisen sarjan tuotannosta. Sarjan pääosissa näyttelee Henry Cavill (Geralt) sekä Anya Cholatra (Yennefer).

Kuvien joukossa oli Geralt selkä kameraan päin, katsoen horisonttia, kuvan tekstinä oli ”The worst monsters are the ones we create.”, tässä kuvassa Geralt kantaa vain yhtä miekkaa selässään toisin kuin peleissä joissa pelaaja on tottunut näkemään kaksi.

Itse peli perustuu kirjasarjaan joka on löytyy nimellä ”Witcher”.

Netflix myös julkaisi sarjan kuvauksen. ”Sarja perustuu Best Seller fantasiakirjasarjaan. The Witcher on eeppinen tarina kohtalosta sekä perheestä. Rivian Geralt, yksinäinen hirviömetsästäjä yrittää löytää paikkaansa tästä maailmasta jossa ihmiset yleensä ovat ne pahimmat hirviöt. Mutta kun kohtalo vie hänet voimakkaan velhottaren luo, sekä nuoren prinsessan jolla on vaarallinen salaisuus, joutuu kolmikko opetella työskentelemään yhdessä näillä vaarallisilla mailla.”

Pelisarjan viimeisin peli, ”Witcher 3” oli hyvin eeppinen sekä mukaansa tempaava mutta onko tästä sarjasta samaan? Se jää nähtäväksi. Traileria odotellessa voit vaikka käydä kurkkaamassa valkokankaan muita uutisia osoitteesta http://viihdecorner.fi

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories