Esittelyssä Dead or Alive -peli

Tämän netissä olevan kolikkopelin on julkaissut kasinopelien jättiläinen NetEnt vuonna 2009. He ovat luoneet ikisuosikiksi muuttuneen videoslottipelin, jossa on tarpeeksi toimintaa ja täydellinen muotoilu. Pelin teemana on Villi länsi, jossa seikkailevat rosvot ja seriffi.  Äänimaailma sisältää koiran haukkuja, aseen laukauksia, vanhan puulattian narinaa ja viheltämistä, joka kuuluu kauempaa. Jos pelaat tätä peliä pimeässä, saatat kokea, että joku tarkkailee sinua, koska tunnelma on kolkko ja levoton.

Mikä oliskaan parempaa kuin nauttia pimeästä illasta, ehkä ladata samalla Villin länteen sijoittuvaa elokuvaa ja pelata taustalla teemaan sopivaa kolikkopeliä. Riippumatta siitä, minkälaisista peleistä yleensä pidät, et voi sivuuttaa tätä peliä. Se hurmaa sinut nopeasti ja huomaat pelaavan ja nauttivan siitä tuntikausia.

Dead or Alive -pelin ominaisuudet, grafiikat ja symbolit

Dead or Alive -pelin palautusprosentti eli RTP on 96,8% eli peli on korkean varianssin slotti.

Pelissä on 5 rullaa ja 9 voittolinjaa. Siinä on 4 panostustasoa, minipanos on 9 kolikkoa, jossa yhden kolikon arvo on 0,01 euroa ja maksimipanos 36 kolikkoa, yhden kolikon arvon ollessa 0.50 euroa.. Peli ei näin ollen ole tarkoitettu välttämättä suuria panoksia rakastaville high rollereille. Pelissä ei myöskään ole progressiivista jättipottia, mutta pelattavuus on niin helppoa ja jännittävää, että siitä ei ole mitään haittaa. Tietysti helppo pelattavuus auttaa tässä tapauksessa paljon ja pelistä on mahdollisuus voittaa ihan mukavia voittoja. Varmasti ei ole mitään parempaa kuin helppo pelattavuus, joka on täynnä toimintaa ja tarinaa sen takana. Voit pelata tätä peliä myös täysin ilmaiseksi leikkirahalla.

Dead or Alive -kolikkopelin ympäristö keskittyy pieneen kaupunkiin Villissä lännessä, jossa on muutamia rosvoja tekemässä pahoja. Peli asettuu pimeään ja myrskyiseen yöhön, jossa kuulee aseen laukauksia ja tunnelma on melko synkkää. Peli on saanut inspiraationsa Villin lännen kuuluisista rosvoista Jesse James ja Billy the Kid.

Peli on täynnä Villiin länteen sopivia symboleja, kuten sheriffimerkkejä, ”Wanted” -julisteita,shottilaseja, cowboysaappaita ja ristittyjä aseita. Sen lisäksi on metallikirjaimia, joissa on värillinen ääriviiva. Vaikka peli onkin julkaistu 2009, se on täysin optimoitu myös mobiililaitteisiin ja se toimii moitteettomasti kaikissa älylaitteissa. Peliä voit pelata Android, IOS ja Windows käyttöjärjestelmillä sekä pöytäkoneella, että tabletilla tai älypuhelimella.

Pelissä on seuraavat bonusominaisuudet:

  • Wild-symbolit: Villi eli wild -symboli korvaa kaikki muuta symbolit, paitsi Scatterit. Pelin wild -symbolina toimii Wanted -juliste.
  • Scatter-symbolit: Jos saat enemmän kuin 3 Scatter-symbolia, pääset bonuspeliin ja saat 12 ilmaiskierrosta. Scatterin tunnistaa Scatter tekstistä ja taustalla on aseeet.
  • Sticky Wild: Sticky Wild -symbolit pitävät paikkansa rullilla jäljellä olevan ilmaiskierrosten ajan. Nämä symbolit korvaavat kaikki muut paitsi Scatterit. Ilmaiskierrosten aikana, jos vähintään yksi Sticky Wilds ilmestyy kaikille rullille, saat bonuksena 5 ylimääräistä ilmaiskierrosta.
  • Ilmaiskierrokset: On hyvä tietää, että tämän ominaisuuden voittokerroin on x2. Voit saada maksimissaan jopa 29 ilmaiskierrosta.

Varianssin suhteen Dead or Alive on korkean varianssin slotti. Voittoja tule harvakalteen, mutta voivat olla suuria, jos sinulla onnea. Voitto-osumien taajuus on 30,4%, mikä tarkoittaa, että yli 3 kierroksella 10: stä saadaan voittavia yhdistelmiä. Mahdollisuudet käynnistää Ilmaiskierrokset-ominaisuus on 0,66% kaikilla kierroksilla, joten sinun on oltava kärsivällinen.

Se voi kuitenkin olla odotuksen arvoinen, koska suurin voitto on 12 000x panoksesi verran yhtä ilmaiskierrosta kohden. Peruspelin suurin voitto on vaikuttava 6000x panoksella (ilmaiskierroksilla voitot ovat kaksinkertaisia).

Yhteenveto

Vaikka tämä peli on julkaistu jo aikoja sitten, on se saavuttanut tietynlaisen ikoisen paikkansa kolikkopelien valtavassa maailmassa. NetEnt on tehnyt hyvää työtä ja panostanut laadukkaaseen pelikokemukseen, kauniisiin grafiikoihin ja teemaan sopivaan äänimaailmaan.

Dead or Alive kolikkopeliä on helppo pelata ja jännitys tiivistyy, kun pääset bonustasoille ja nauttimaan ilmaiskierroksista. Pelin voi asettaa myös pyörimään automaattisesti, jolloin asetat haluamasi kierrosten määrän sekä rajat voitoille että tappioille.

Tämä on korkean varianssin peli, mikä nykyään on ehkä harvinaisempaa ja siksi se on myös niin suosittu. Pelisä on sittemin tehty myös toinen osa mutta ensimmäinen versio on ehdottomasti tullut myös jäädäkseen. Villi länsi kiehtoo monia ja pelattavuus on nautinnollista.

UKK

Onko Dead or Alive pelattavissa mobiililaitteilla?

Kyllä. Peliä on uudistettu ja se on optimoitu toimimaan täydellisesti kaikilla laitteilla ja kaiken kokoisilla ruuduilla. Peli toimii Android, IOS ja Windows -käyttöjärjestelmillä

Voiko Dead or Alive peliä pelata ilmaiseksi?

Kyllä. Peliä voi pelata leikkirahalla demo- versiossa, joka on täysin ilmainen. Sinulta vaaditaan vain vähintään 18 -vuoden ikää.

Mikä on maksimivoitto Dead or Alive -kolikkopelissä?

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories