Tämän viikon trendaavinta pelien maailmasta – Valorant

Moni varmastikin on kuullut pelistä League of Legends jonka peliyhtiö Riot Games julkaisi jo vuonna 2009. Tämä peli olikin suuri tekijä suuremman skaalan e-urheilun rantautumisessa meidän elämään ja juurikin pelin taktisuus sekä kiihkeä tunnelma tekikin siitä kilpailullisen. Vähän kuin eräs toinenkin eSports skenen jätti Counter-Strike sarja. Nyt Riot Games on jälleen pelaajien korvilla ja muutenkin suurena puheenaiheena sillä heidän uusi pelinsä Valorant on saanut monet hypettämään.

Tämä peli yhdistää ylempänä mainitun Counter-Strike:n fps genreä sekä myös Blizzard Entertainment:n Overwatch pelin mekaniikkoja sekä luo myös siitä pelistä tuttua animoitua tunnelmaa.

Overwatch sekä Counter-Strike ovat olleet kovasti ylistettyjä ja niiden pelit on niin mukaansa tempaavia että niihin jää helposti koukkuun moneksikin tunniksi kerralla, tähän voi olla syynä Overwatchin käyttöliittymän sekä pelityylin miellyttävyys ja Counter-Striken taktisuus ja sen pelien kesto jossa yksi kilpailullinen peli voi kestää jopa tunnin.

Valorant tähän mennessä on näyttänyt todella lupaavalta, sen perusteilla mitä eri ihmisten sekä itse valmistajan live-striimit ovat näyttäneet. Pelin betapääsykin on melko uniikki sillä jokaisella toki on mahdollisuus päästä peliä testaamaan betassa mutta jujuna onkin koodin saanti. Suljetun betan avaimen voi saada katsomalla Riot Games:n live-striimiä suoratoistopalvelu TwitchTV kautta. Ainoat vaatimukset on että sinulla on sekä Twitch käyttäjä sekä myös Riot Games käyttäjä joiden tulee olla yhdistetty toisiinsa Twitchin kautta. Tämän voit tehdä Twitch tilisi asetuksista. Kun sinulla on nämä molemmat käyttäjät ja ne on yhdistettynä keskenään niin sen jälkeen kannattaa siirtyä Riot Gamesin striimiin. Striimin aikana on mahdollisuus että juuri sinulle tippuisi pääsy tämän trendaavan pelin suljettuun betaan. Peli näyttäisi olevan yhtiön aikaisemman tuotoksen mukaisesti todella kova nimi tulevaisuuden e-urheilussa ja siitä aiheesta voitkin lukea yleisestikkin täältä

Pysythän myöhemminkin kuulolla ja mikäli elokuvat, musiikki ja taide kiinnostaa niin kannattaa myös katsoa mitä Viihdecorner sisältää!

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories