Telia satsaa yhä enemmän e-urheiluun – Telia Esports Series uudistuu ja laajenee

E-urheilusarja Telia Esports Seriesin uusi CS:GO-kausi alkaa maaliskuussa. Noin vuosi sitten lanseerattu sarja uudistuu tällä kaudella merkittävästi ja samalla Telian e-urheiluvalikoima laajenee. Telia tuo oman sarjansa rinnalle maailman CS:GO-kärkiottelut eli ESL:n Pro Leaguen ja sen suurturnaukset.

”CS:GO-sarjamme uudistuu merkittävästi tänä vuonna. Sarjan formaatti muuttuu, tuomme lähetyksiin uudet juontajat ja mukana on myös uusia joukkueita. Lisäksi sarjan tämän kauden voittaja pääsee koettamaan taitojaan kansainvälisille areenoille, sillä voittajajoukkue matkaa Ruotsiin Dreamhack Winter -turnauksen haastajavaiheeseen”, kertoo Niklas Segercrantz Telian esports-tiimistä.

Telia Esports Seriesin uusi CS:GO-kausi alkaa torstaina 19.3. ja päättyy finaaliin 7.5.2020. Pelejä voi seurata mtv-palvelusta, C Moresta, Telia TV:stä ja Twitchistä. Sarjan otteluaikataulut, tilastot, tulokset ja kiinnostavimmat käänteet löytyvät teliaesportsseries.com-verkkosivuilta.

Maailman ykköspelit Telialle

Telia hemmottelee jatkossa e-urheilusta kiinnostuneita myös maailman parhaalla CS:GO:lla. Telia on nimittäin hankkinut maailman kärkiturnausten lähetysoikeudet kilpaturnausjärjestäjä ESL:ltä (Electronic Sports Leaque). ESL:n ja Dreamhackin pyörittämiä ESL Pro Tour -sisältöjä voi jatkossa seurata suomenkielisin selostuksin mtv-palvelusta, C Moresta, Telia TV:stä ja Twitchistä.

ESL Pro Tour -sisältöjä ovat ESL One- and Dreamhack Masters -CS:GO-suurturnaukset sekä ESL Pro League, joka on kahdesti vuodessa järjestettävä maailmanlaajuinen 24 joukkueen liiga. Pian alkava uusi kausi on pelataan 16.3.–12.4. Palkintorahaa kaudella jaetaan 750 000 dollaria.

”Avaamme nyt isosti e-urheilun maailman ihan kaikille. Haluamme Telia Esports Seriesin avulla mahdollistaa pelaajien nousun huipulle ja samalla ESL-lähetysoikeuksien myötä näyttää, mitä ammattilaispelaaminen nykypäivänä on ja kuinka suuresta ilmiöstä on maailmanlaajuisesti kyse”, Niklas Segercrantz kertoo ja jatkaa:

”Pelaaminen ei ole enää pienen porukan juttu. Nyt me yhdessä MTV:n kanssa panostamme pelaamiseen isosti, sillä e-urheilun koti on Telia. Kerroimme vuosi sitten kunnianhimoisen esports-visiomme, jossa Suomi on esportsin kärkimaa ja pelaaminen Pohjolan suurin intohimo. Todisteeksi loimme Suomeen kovimman e-urheilusarjan Telia Esports Seriesin. Pian sarja laajenee myös Pohjolaan, ja syntyvästä kokonaisuudesta tulee huikea, vaikka peliä emme voi vielä paljastaakaan”, Segercrantz iloitsee.

Maailman suurin esports-yritys ESL pyörittää yli 30 pelin maailmanlaajuisia e-urheilusarjoja ja tuottaa samalla vuosittain tuhansia tunteja e-urheilusisältöä turnauksistaan ja studioiltaan ympäri maailman.

Turnausjärjestäjä Dreamhack pyörittää 12 erilaista e-urheilufestivaalia kolmella mantereella.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories