Tällä kikalla saat Netflixiin yli 2500 elokuvaa lisää

VPN-yhteyden avulla voit katsoa USA Netflix valikoimaa

Oletko katsonut Netflixin valikoiman jo läpi? Tai eikö suosikki tv-sarjasi näy Suomen Netflixissä? Suomen Netflixissä on vain noin 1700 elokuvaa ja 300 tv-sarjaa. Muissa maissa Netflixin tarjonta on huomattavasti laajempi. USA:n Netflixissä on yli 4300 elokuvaa ja yli 1300 tv-sarjaa. Kaiken kaikkiaan Netflixissä on vajaa 14 000 erilaista elokuvaa ja sarjaa. Yksinkertaisella kikalla voit katsoa kaikkia Netflixissä olevia elokuvia ja tv-sarjoja mistä tahansa maasta.

Miten katson USA:n ja muiden maiden Netflix elokuvia ja sarjoja?

Olet varmaan joskus kuullut VPN-yhteyksistä? VPN-yhteyden avulla käyttäjä voi muuttaa sijaintiansa haluamaansa maahan ja suojata internet liikenteensä. Voit tutustua parhaisiin vpn-palveluihin vpngorilla.com sivustolla.

Löydät Netflix VPN artikkelista VPN-palvelut, jotka toimivat Netflixin kanssa. Valitse haluamasi VPN-palvelu ja asenna se tietokoneellesi, puhelimeesi tai tablettiin. Valitse VPN-palvelusta haluamasi sijainti ja siirry sen jälkeen selaimellasi Netflixiin. Sinulle avautuu Netflixistä valitsemasi maan elokuva ja tv-sarja tarjonta. Nyt voit nauttia suuremmasta elokava ja tv-sarja valikoimasta. Useat VPN-palvelut tarjoavat lisäksi rahat-takaisin takuun, joten voit kokeilla VPN-palveluita täysin riskittä.

USA Netflixistä löydät useita suosittuja sarjoja. Esimerksiksi:

  • Dexter
  • Criminal Minds
  • Blue Bloods
  • Arrested Development
  • Greyn Anatomia
  • Shameless
  • Parks and Recreation
  • The Walking Dead
  • Supernatural
  • Frasier

Mitä muuta hyötyä VPN-palveluista on?

VPN-yhteyden avulla voit selata nettiä kaikkialla turvallisemmin. Jos käytät nettiä esimerkiksi kahvilan tai muun paikan verkossa vaarannat yksityisyytesi. Suojaamatonta internet liikennettä on mahdollista vakoilla. VPN-yhteys piilottaa ja suojaa sijaintisi kaikkialla missä liikut.

VPN-yhteyden avulla voit myös katsoa suomalaisia tv-kanavia ulkomailla. Esimerkiksi voit katsoa MTV:n Katsomoa tai CMorea helposti valitsemalla VPN-yhteden sijainniksi Suomen.

Maksullinen vai ilmainen VPN? 

Monet etsivät itselleen ilmaista VPN-palvelua, mutta se ei aina kannata. Useat ilmaiset VPN-palvelut myyvät kuluttajien tietoja eteenpäin. Valitsemalla laadukkaan maksullisen VPN-palvelut, saat käyttöösi kaikki ominaisuudet mitä tarvitset ja voit selata internettiä ilman, että yhteyden nopeus kärsii. 

Mitkä ovat parhaita VPN-palveluita?

Markkinoilta löytyy useita erilaisia VPN-palveluita, jotka toimvat niinkuin pitääkin. Meidän suosikkimme on NordVPN. NordVPN tarjoaa armeijatason suojauksen ja se on hinnaltaan kohtuullinen. Toiseksi paras VPN-palvelu on ExpressVPN, joka tarjoaa erittäin nopean yhteyden. ExpressVPN on hieman kalliimpi, mutta ominaisuuksiltaan se on aivan kärkipäätä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories