Tällä kikalla saat Netflixiin yli 2500 elokuvaa lisää

VPN-yhteyden avulla voit katsoa USA Netflix valikoimaa

Oletko katsonut Netflixin valikoiman jo läpi? Tai eikö suosikki tv-sarjasi näy Suomen Netflixissä? Suomen Netflixissä on vain noin 1700 elokuvaa ja 300 tv-sarjaa. Muissa maissa Netflixin tarjonta on huomattavasti laajempi. USA:n Netflixissä on yli 4300 elokuvaa ja yli 1300 tv-sarjaa. Kaiken kaikkiaan Netflixissä on vajaa 14 000 erilaista elokuvaa ja sarjaa. Yksinkertaisella kikalla voit katsoa kaikkia Netflixissä olevia elokuvia ja tv-sarjoja mistä tahansa maasta.

Miten katson USA:n ja muiden maiden Netflix elokuvia ja sarjoja?

Olet varmaan joskus kuullut VPN-yhteyksistä? VPN-yhteyden avulla käyttäjä voi muuttaa sijaintiansa haluamaansa maahan ja suojata internet liikenteensä. Voit tutustua parhaisiin vpn-palveluihin vpngorilla.com sivustolla.

Löydät Netflix VPN artikkelista VPN-palvelut, jotka toimivat Netflixin kanssa. Valitse haluamasi VPN-palvelu ja asenna se tietokoneellesi, puhelimeesi tai tablettiin. Valitse VPN-palvelusta haluamasi sijainti ja siirry sen jälkeen selaimellasi Netflixiin. Sinulle avautuu Netflixistä valitsemasi maan elokuva ja tv-sarja tarjonta. Nyt voit nauttia suuremmasta elokava ja tv-sarja valikoimasta. Useat VPN-palvelut tarjoavat lisäksi rahat-takaisin takuun, joten voit kokeilla VPN-palveluita täysin riskittä.

USA Netflixistä löydät useita suosittuja sarjoja. Esimerksiksi:

  • Dexter
  • Criminal Minds
  • Blue Bloods
  • Arrested Development
  • Greyn Anatomia
  • Shameless
  • Parks and Recreation
  • The Walking Dead
  • Supernatural
  • Frasier

Mitä muuta hyötyä VPN-palveluista on?

VPN-yhteyden avulla voit selata nettiä kaikkialla turvallisemmin. Jos käytät nettiä esimerkiksi kahvilan tai muun paikan verkossa vaarannat yksityisyytesi. Suojaamatonta internet liikennettä on mahdollista vakoilla. VPN-yhteys piilottaa ja suojaa sijaintisi kaikkialla missä liikut.

VPN-yhteyden avulla voit myös katsoa suomalaisia tv-kanavia ulkomailla. Esimerkiksi voit katsoa MTV:n Katsomoa tai CMorea helposti valitsemalla VPN-yhteden sijainniksi Suomen.

Maksullinen vai ilmainen VPN? 

Monet etsivät itselleen ilmaista VPN-palvelua, mutta se ei aina kannata. Useat ilmaiset VPN-palvelut myyvät kuluttajien tietoja eteenpäin. Valitsemalla laadukkaan maksullisen VPN-palvelut, saat käyttöösi kaikki ominaisuudet mitä tarvitset ja voit selata internettiä ilman, että yhteyden nopeus kärsii. 

Mitkä ovat parhaita VPN-palveluita?

Markkinoilta löytyy useita erilaisia VPN-palveluita, jotka toimvat niinkuin pitääkin. Meidän suosikkimme on NordVPN. NordVPN tarjoaa armeijatason suojauksen ja se on hinnaltaan kohtuullinen. Toiseksi paras VPN-palvelu on ExpressVPN, joka tarjoaa erittäin nopean yhteyden. ExpressVPN on hieman kalliimpi, mutta ominaisuuksiltaan se on aivan kärkipäätä.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Action-kamerat alk. 69,95€