Riot Games hakee seuraavaa rahasampoa Valorantista

Maailmalla kerrotaan Riot Gamesin salaisista tapaamisista eri eSports organisaatioiden kanssa, missä Riot Games olisi kertonut näille, minkälainen scene ollaan Valorantin ympärille luomassa. Peli itse on saanut ennennäkemättömästi etukäteis buustia ja peliin kohdistuu jo nyt melkoiset odotukset – mutta pelaajat suhtautuvat uuteen peliin varauksella, ja osa on jopa jo tyrmännyt pelin, vaikka se ei vielä ole edes julkisessa jakelussa.

Ilmaiseksi tuleva Valorant on siis peli, jota Riot Games on miettinyt tulevaksi eSports genren lipunkantajaksi eivätkä eSports organisaatiot voi kertoa mitään neuvotteluista, sillä jokaisen läsnäolijan on pitänyt allekirjoittaa salassapitosopimus melkoisilla sanktioilla.

Valorant pelin betatestin ensiesitys Twitchissä keräsi 1,7 miljoonaa katselijaa ja Riot Gamesin haaveet tämän pelin tulemisesta CS:GO:n ja Overwatchin voittajaksi on lähtösuoralla.

Riot Games kertoi uudesta Valorant pelistään viime lokakuussa, ja että se olisi tällainen first-person-shooter tyyppinen peli kuten Counter-Strike: Global Offensice. Valorantissa pelihahmot vain ovat enemmän tyyliltään Fortnite hahmoja kuin poliiseja tai terroristeja.
Historiallisesti katsoen tällainen lähestymistapa, jonka Riot Games on peliin ottanut, ei ole ollut kovin onnistunut. Mutta Riotilla on kokemusta hyvin onnistuneesta eSports genren pelistä, onhan sillä League of Legends.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories