Pelivihje

Vuoden ensimmäinen vakiolapun vihjekohteemme on Newcastlen kotiottelua Swanseata vastaan. Vierasjoukkue on vain varjo viime vuotisesta ja Newcastle on pelannut aivan kohtuullisen hyvin verrattuna taas vieraiden manageri Carlos Carvalhalin ongelmiin joukkueen maalinteon vaikeuksissa. Swansea on jäänyt kolmessa viimeisestä neljästä pelistä ilman maaleja.
Kotijoukkue pelasi pirteän FA cupin ottelun Lutonia vastaan ja voitti sen tehtyään yhdeksässä minuutissa kolme maalia kiitos Ayoze Perezin sekä Jonjo Shelveyn. Manageri Rafa Benitez oli tyytyväinen joukkueen Luton ottelun ensimmäiseen puoliaikaan, mutta joukkueen ote katosi loppupuoliskolla.
Newcastlekään ei ole joukkueena vielä sillä tasolla, kuin se on joskus parhaina vuosinaan ollut, mutta tässä ottelussa sen hyökkäyspään kuviot pitäisivät toimia Swansean puolustuksen voittamiseksi.
Swansealta on sivussa lisäksi Leroy Fer ja Kyle Naughton punaisten korttien vuoksi…. mutta vieraat saanevat Leon Brittonin ja Ki Sung-Yuengin takaisin pelaavaan kokoonpanoon ja tällä viikolla Swansealla olisi yllätyksen paikka. Newcastle on suosikki ja mikäli se pelaa kuten Lutonia vastaan ensimmäisen puoliajan, se voittaa, mutta me lähdemme hakemaan Swansealle yllätysvierasvoittoa

Newcastle 1
Swansea 2

 

https://www.nufc.co.uk/

https://www.swanseacity.com/

VihjeCorner

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories