Mousesports ja Razer yhteistyössä

eUrheilu joukkue Mousesports ja oheislaitteiden valmistaja Razer ovat solmineet yhteityösopimuksen. Nämä kaksi ovat ennenkin tehneet yhteistyötä kun ensimmäinen sopimus luotiin 2009.

Jatkossa pelaajat käyttävät Razerin tuotteita kuten pelihiirtä, näppäimistöä sekä headsettiä peleissä kuten Counter Strike: Global Offensive sekä League of Legends.

Tämän seurauksena Razeriltä tullaan näkemään myöskin Mousesports aiheisia oheislaitteita jotka tulevat myyntiin sekä myös arvontoihin.

Pelaajien Laitteet

Nyt kun joukkueen pelaajat alkavat käyttää Razerin tuotteita turnauksissa, herää varmasti kysymys – Mitkä tuotteet pelaajat sitten saavat käyttöönsä? Pelaajien käyttöön tulee muunmuassa Razer Huntsman Elite näppäimistö sekä vaihtoehtoisesti BlackWidow Chroma V2 Tournament Edition. Headsettinä toimii Razer Kraken Tournament Edition ja hiirenä Deathadder sekä Mamba Elite hiiret.

Organisaation mietteet

Mousesports:n toimitusjohtaja Stefan Wendt kertoi julkaisussaan näin. ”Se että saamme olla jälleen osa Razerin tiimiä on meille todella erityistä, se näyttää kuinka paljon luottamusta Razer on pistänyt meidän pelaajiimme sekä visioomme” ”Olemme samalla myöskin ylpeitä kun voimme tarjota pelaajillemme uudempia sekä parempia laitteita pelien edistämiseksi, kun he turnauksissa havittelevat pokaalia. Odotan innolla tulevaa ja sitä mitä voimme yhdessä saavuttaa”

eUrheilu on jatkuvassa kasvussa ja se onkin todella jännittävää viihdettä, viihteestä puheenollen käy ihmeessä kurkistamassa mitä meidän leffasivulta löytyy osoitteesta http://viihdecorner.fi

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories