Mikä on Fortniten tulevaisuus??

Fortnite on suosittu peli – mutta onko pelistä kuitenkaan pidemmäksi aikaa eUrheilulajiksi? Tätä epäillään jo kansainvälisesti.

Fortnite on eittämättä tämän aikakautamme peli ja se on saanut nopeasti miljoonia pelaajia, mutta nyt sen tulevaisuudelle ammattilaispelinä on tullut harmaita pilviä ja syynä on tuottajan eli Epic Gamesin omat toimet.

Fortnite on tunnettu turnauspeli, jossa on ollut kovia palkintoja ja nyt Epic on juuri laittanut 14 miljoonaa dollaria uuteen Fortnite Winter Royale palkintopottiin – kun se viime vuonna oli vain miljoonan. Epic näyttää toimillaan olevansa vakavissaan pelin suhteen antaen mahdollisuuden pelin joukkueiden kehittämiseen ja voittojen jahtaamiseen, mutta samalla Epicin oman pelin voittopottiin panostaminen nostaa kysymyksiä ilmoille – miksei kukaan muu lähde sponsoroimaan peliä isosti?

Peliin ei ole saatavilla oikeastaan minkäänlaisia tulevaisuuden suunnitelmia tai edes revenue-sharing malleja joukkueille ja samalla pelin top striimaaja nimet joko lopettavat tai harkitsevat toisiin peleihin siirtymistä, niin tällä hetkellä näyttää siltä että Fornitea pitää hengissä ammattilaistasolla vain Epic Gamesin oma panostus, joka ei voi pitkällä tähtäimellä olla pelin omalta kannalta kovinkaan suositeltavaa.

Entä mitä kuuluu Aasiasta

Saman aikaisesti myös Tencent on laittamassa 5 miljoonaa omaa rahaansa PUBG mobiiliturnausten pottiin vuodelle 2020. Tämä koska Aasiassa pelaajamäärät ovat yhä nopeasssa kasvussa ja Aasian pelaajamarkkinoilla kärjessä ovat nimenomaan PUBG mobiilipelinä sekä Mobile Legends: Bang Bang pelit.

https://m.mobilelegends.com/en

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories