Lenovon älykkäät CES-uutuudet mullistavat tapamme elää, tehdä töitä, pelata ja viihtyä

Lenovo on julkaissut CES-messuilla uuden valikoiman älykkäitä tuotteita, jotka on suunniteltu mullistamaan ja parantamaan tapoja, joilla ihmiset elävät, tekevät töitä, pelaavat ja viihtyvät. Lenovon uusimmat innovaatiot valjastavat käyttöön älykästä teknologiaa tavoitteena vapauttaa käyttäjien voimavarat, antaa voimaa rikkoa rajoja ja parantaa yhteydenpitoa. Lenovon  keksinnöt on rakennettu älykästä muutosta varten – kantavana ajatuksena se, että ihmiset parantava elämäänsä käyttämällä mulliistavaa tekniikkaa.

Mullistuksia viihteeseen ja pelaamiseen

Kaikkien aikojen älykkäimmät Yoga-tietokoneet
Tekoäly yhdessä kehittyneen ääni- ja näyttötekniikan kanssa tekevät Lenovon seuraavan sukupolven Yoga-tietokoneet älykkäämmiksi kuin koskaan ennen. Uudet Yoga S940, Yoga A940, Yoga C730 ja Yoga Mouse with Laser Presenter helpottavat elämää ja auttavat niin diginomadia, ammattilaista kuin digitaalisen sisällön tuottajaa saamaan tehtävät valmiiksi entistä nopeammin.

Ohut ja älykkäämpi Yoga S940
Erittäin ohut Yoga S940 tuo turvallisuutta ja yksityisyyttä uhraamatta tuottavuutta ja mukavuutta – taustalla on kokonainen joukko Lenovo Smart Assist -tekoälyominaisuuksia. Videopuhelun tullessa tekoäly suodattaa automaattisesti valtaosan ympäristön hälyäänistä ja sumentaa videokuvasta levottoman taustan. Kun käyttäjä kääntyy pois näytöstä, koneen tekoälyanturit tunnistavat samalla minuutilla poissaolon ja lukitsevat näytön automaattisesti. Lisäksi tekoäly varoittaa, jos joku kurkkii näyttöäsi olan yli. Tuottavuus paranee, kun tekoäly vaihtaa avoimia ikkunoita ja sisältöä ulkoiselle näytölle kontekstin ja käyttäjän osoittaman huomion perusteella. Uusi Yoga S940 on myös maailman ensimmäinen kannettava, jonka näytön lasipinta kiertyy reunojen yli kaventaen reunukset partaveitsen ohuiksi. Lue lisää Yoga-tiedotteesta.

Digitaiteiluun tehokas Yoga A940
Eikö taiteilijoille ja suunnittelijoille ole luonnosteluun kynää ja paperia parempaa? Tämän ajatuksen haastaa nyt uusi Yoga A940 all-in-one-pöytätietokone, joka on luotu erityisesti digitaalisen sisällöntuotannon ammattilaisille. Koneen 27-tuumainen 4K-tarkkuuden kosketusnäyttö on taiteellisen luomisen mahdollistava piirustusalusta. Sen näyttö kääntyy työskentelyä varten miellyttävään 25 asteen kulmaan, mikä antaa oivallisen joustavuuden piirtämiseen ja luonnosteluun digitaalisella kynällä. Näytön reunassa on ainutlaatuinen Lenovo Precision Dial -säätörulla, jolla suunnittelijat, valokuvaajat ja videokäsittelijät voivat tehdä lisää tarkkoja säätöjä ja valintoja sisältöön. Lenovo Smart Assist -tekoälyominaisuuksilla, kirkkaalla ja tarkalla Dolby Vision -näytöllä sekä Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmällä varustettu Yoga A940 on sisällöntuottajan kodin tai työtilan ihanteellinen keskipiste. Lue lisää Yoga-tiedotteesta.

Huomaa ero – AMOLED-näyttöinen Yoga C730
JBL-kaiuttimilla ja Dolby Atmos -kaiuttimilla varustettu 15-tuumainen Yoga C730 on kaksi yhdessä -tyyppinen hybridikannettava, jonka voi hankkia 4K-tarkkuuden AMOLED-näytöllä. AMOLED tuottaa huomattavasti tavallista näyttöä elävämmän katselukokemuksen huikealla värimaailmalla ja kontrastilla. Se myös säteilee vähemmän haitallista sinistä valoa, mikä on helpotus silmille. Yoga C730:ssa on Intelin 8. sukupolven Core i7 -suorittimet, Windows Ink -tuki digikynien käyttöä varten, nopea Windows Hello -kirjautuminen sekä Cortana- ja Alexa-puheohjaus. Lue lisää Yoga-tiedotteesta.

Käännä ja osoita Yoga Mouse with Laser Presenter -hiirellä
Nykypäivän ammattilaisilla on jo riittävästi mukana kannettavaa, kun he säntäävät palaverista toiseen. Tämä käyttäjien kipukohta mielessään Lenovo yhdisti kaksi lisävarustetta ja suunnitteli uuden Yoga Mouse with Laser Presenter -hiiren. Se muuntautuu yhdellä painalluksella ergonomisesta, lähes millä tahansa pinnalla toimivasta 1600 dpi-tarkkuuden huipputarkasta hiirestä litteäksi, täysin toimivaksi laserosoittimeksi. Lue lisää Yoga-tiedotteesta.

Lenovo Legion -pelikannettavista entistä ärjympiä
Uusin Lenovo Legion -pelituotteiden valikoima on tehokkaampi kuin koskaan ennen – se sisältää joukon uusia huipputehokkaita tietokoneita sekä kokonaisen tuoteperheen olennaisia pelaajan varusteita ja näyttöjä. Uusi Lenovo Legion -valikoima:

 • Huipputehokkaat pelikannettavat Lenovo Legion Y740 ja Lenovo Legion Y540
 • Mekaaninen näppäimistö Lenovo Legion K500 RGB ja Lenovo Legion M500 RGB -pelihiiri
 • Ergonomiset Lenovo Legion H500 Pro 7.1 Surround Sound ja Lenovo Legion H300 Stereo -pelikuulokkeet
 • Kaksi tyylikästä näyttöä huippunopeaan ja sujuvaan pelikokemukseen: Lenovo Legion Y27gq ja Lenovo Legion Y44w
 • Päivitetyt Lenovo Legion T730 ja Lenovo Legion T530 -tornikoneet sekä Lenovo Legion C730 ja Lenovo Legion C530 -kuutiot uusimmilla NVIDIA GeForce RTX 2060 -näytönohjaimilla

Uusitut Legionit on suunniteltu tarjoamaan suorituskykyä, jota pelaajat vaativat pärjätäkseeen korkeimmalla tasolla niin kotona kuin tien päällä. Lenovo tietää, että pelaajien taustat vaihtelevat opiskelijoista työssäkäyviin ammattilaisiin, minkä vuoksi Lenovo Legionit on muotoiltu näyttämään hyvältä niin olohuoneessa kuin neuvotteluhuoneessa. Lue lisää yksityiskohdista Lenovo Legion -tiedotteesta.

Mullistuksia tapaamme tehdä töitä

ThinkPad X1 hioutuu kohti täydellisyyttä
Vuonna 2019 Lenovo on hionut ThinkPad X1 Carbon ja X1 Yoga -kannettavia ja tuonut runsaasti parannuksia, joita kaikkein vaativimmat käyttäjät arvostavat. Lenovo on kuunnellut asiakkaita ja kehittänyt kannettavien olemusta vastaamaan nykypäivän dynaamisen työnteon vaatimuksia.

Tietokoneiden ohella Lenovo on julkistanut joukon lisävarusteita täydentämään toimiston, kodin ja liikkuvien käyttäjien digitaalisen ekosysteemin:

 • ThinkPad X1 Carbon 7th Gen ja X1 Yoga 4th Gen ovat ohuempia ja kevyempiä kuin koskaan ennen
 • X1 Yoga 4th Gen on nyt saatavilla täysalumiinisella rungolla
 • Uusia näyttövaihtoehtoja, kuten 400 cd/m2 kirkkaudella ja ThinkPad PrivacyGuard -suojalla varustettu näyttö
 • Uusi Dolby Atmos -kaiutinjärjestelmä neljällä kaiuttimella ja neljällä laajan alueen mikrofonilla
 • Uusimmat 8. sukupolven Intel-suorittimet
 • Uusi gigabitin 4g-yhteydet mahdollistava Cat16 LTE-A -optio ja parannellut wlan- ja wwan-antennit
 • ThinkShutter-kamerasuoja saatavilla nyt sekä HD- että IR-kameroihin
 • Uusi 43,3-tuumainen ThinkVision P44w-näyttö kahdella näyttöliitännällä ja ilman näytön reunuksia
 • Valikoima lisävarusteita: ThinkPad Thunderbolt 3 Dock Gen 2 -telakka, Lenovo Pro Stereo USB -kuulokkeet, Lenovo VOIP 360 kamerakaiutin, Lenovo Powered USB-C-keskitin, Lenovo 700 Ultraportable bluetooth-kaiutin ja Lenovo Commuter -reppu.

Uudet design-vaihtoehdot ovat uuden sukupolven ThinkPad X1 Carbonin ja X1 Yogan huomattavin piirre. Edellinen voi sisältää kannessa näkyvän hiilikuitukudoksen ja jälkimmäinen on suunniteltu alusta alkaen kokonaan uudelleen. Uusi ThinkPad X1 Carbon on nyt tarkkuuskoneistettu täysin alumiinirunkoinen kannettava kauniilla teräksenharmaalla värillä.

Parannukset ulottuvat pintaa syvemmälle. Parannellut turvallisuusominaisuudet kuten ThinkPad PrivacyGuard ja paljon nopeampi sormenjälkilukija pitävät käyttäjät turvassa. Käyttökokemusta laajentavat uudet näyttövaihtoehdot, Dolby Atmos -äänijärjestelmä, neljä sisäänrakennettua mikrofonia ja parannellut langattomat ominaisuudet. Lue lisätietoja ThinkPad-julkistuksesta.

Mullistuksia kotiin

Lenovo Smart Clock Google Assistant -tuella
Lenovo on jälleen kehittänyt älylaitteen yhdessä Googlen kanssa ja tällä kertaa tuloksena on Google Assistantilla varustettu Lenovo Smart Clock, joka edustaa Lenovon älykkäiden kodin tuotteiden valikoimaa. Makuuhuoneeseen suunniteltu laite auttaa illan päättymisessä ja aamun reippaassa aloituksessa sekä hallitsemaan älykotia ja kuuntelemaan lempimusiikkia. Tuote täydentää Lenovon kasvavan älykodin tuoteperheen, jossa ovat jo Lenovo Smart Display -näyttö ja Lenovo Smart Home Essentials. Lue lisää Lenovo Smart Clock -tiedotteesta.

Lenovo Smart Tabs Amazon Alexalla
Yhdessä Amazonin kanssa Lenovo on luonut uuden Smart Tabs -tablettimalliston, jonka laitteet muuntautuvat puheohjattaviksi Amazon Alexan -älynäytöiksi. Täysiveriset Android-tabletit toimivat kodin älylaitteiden hallinnan keskipisteenä. Lue yksityiskohdista Lenovo Smart Tabs -tiedotteesta.

Lisää tuotetiedotteita, kuvia ja muuta tietoa on saatavilla press kit -sivuilla. Lue lisää osoitteessa www.lenovo.com/CES

Alkuperäinen englanninkielinen tiedote kaikista vuoden 2019 CES-julkistuksista:
https://news.lenovo.com/pressroom/press-releases/lenovo-product-announcements-ces-2019.htm

Uutuuksien hinnat ja saatavuus Suomessa selviävät myöhemmin.

Lisätietoa myös tuotevideoilla:

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories