Kaikki Telia Esports Seriesin pelit näytetään suorana – Päälähetys perjantaina

Telia Esports Series -e-urheilusarjan toinen kausi käynnistyy lokakuun alussa. Sarjan kaikki pelit näytetään tällä kaudella suorana. Pelejä voi seurata Nelosen Jim-kanavalta, Ruudusta, teliaesportsseries.comista ja Twitchistä. Pelattava peli on Counter-Strike: Global Offensive.

”Saimme ykköskaudella paljon palautetta siitä, että kaikkia pelejä ei näytetty, joten tällä kaudella näytämme kaikki pelit suorana. Perjantain Jimin lähetys on viikon päälähetys, jossa on pelien lisäksi asiantuntijakommentteja, vieraita ja viihdyttäviä käänteitä. Ja tietysti maan parasta CS:ää”, kertoo Niklas Segercrantz Telia Finlandin esports-tiimistä.

Telia Esports Seriesin pelejä voi seurata 4.10. alkaen perjantaisin klo 23 alkaen Jimiltä ja tiistaisin ja torstaisin klo 18-21 Ruudusta, Twitchistä ja teliaesportsseries.comista.

”Olemme tehneet pelilähetyksiin parannuksia, jotta myös esports-ummikkojen olisi helpompi seurata otteluita”, Segercrantz kertoo.

Telia Esports Seriesiä pyöritetään yhteistyössä Assemblyn kanssa, jonka enemmistöosuuden Telia omistaa. Sarjan finaali pelataan GameXpo-messuilla Helsingin Messukeskuksessa marraskuussa. Palkintopotti on kakkoskaudella 40 000 euroa.

Studiotiimissä uusia jäseniä

Telia Esports Seriesin tv-lähetysten juontajana jatkaa tubettaja Jaakko Parkkali.

”Oli huikeaa olla mukana Telia Esports Seriesin ykköskaudella, ja odotan innolla tätä mahdollisuutta päästä jatkamaan aloitettua pestiä. Tällä kaudella luvassa on varmasti taas paljon räiskettä”, Parkkali kertoo.

Uutena studioasiantuntijana aloittaa Kalle ”gaLezki” Kareinen, ja uuteen rooliin hyppää myös some-tähti Karoliina Tuominen, joka siirtyy somen puolelta suoriin lähetyksiin reportteriksi. Sarjan selostajana jatkaa Teemu ”wabbit” Hiilinen.

Sarjan toisella kaudella pelaavat joukkueet ovat HAVU Gaming, SJ Gaming, Kova Esports, Helsinki REDS, Menace, Veto, Ajuri ja Hukka.

Yhteistyökumppaneina tällä kaudella ovat muun muassa Jimms, Noblechairs ja Lenovo.

Pelaajien yksilötaidot esille Taitohaasteessa

Alkavalla toisella kaudella Telia Esports Seriesin yhteyteen lisätään myös uusi palanen, Taitohaaste. Taitohaaste on uusi CS:GO-kartta, joka mittaa varsinkin pelaajien nopeutta. Taitohaaste ei ole virallinen osa Seriesiä, mutta sen avulla pelaajat, ja myös katsojat, pääsevät näyttämään omat taitonsa yksilöinä.

Suomen kovimmat CS:GO-pelaajat pelaavat Taitohaasteen läpi ja heidän aikansa tulevat näkyviin sarjan nettisivuille. Katsojat voivat myös näyttää omat taitonsa haasteessa ja samalla haastaa ammattipelaajat. Taitohaasteen suunnittelee ja toteuttaa Mr. uLLeticaL.

”Pitää varmaan itsekin käydä pelaamassa”, Segercrantz naurahtaa.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories