Gods Unchained

Krypto pelien valikoima on kasvanut selkeästi vuosien saatossa. Tämä ei sinänsä ole yllättävää, sillä onhan kryptovaluuttojen suosio kasvanut muutenkin huomattavasti vuosien saatossa. Tämän takia niille on keksitty entistä enemmän käyttöä, joista jotkut ovat erittäin hauskoja kuten juuri pelit.

Krypto pelit ovat erittäin suosittuja hyvästä syystä. Ne voivat tarjota kunnollista hauskanpitoa. Tämän lisäksi jotkut niistä ovat jopa niin sanottuja P2E pelejä. Tämä tarkoittaa sitä, että pelaajat voivat ansaita peliä pelaamalla. Tämä tekee pelistä erityisen viihdyttävän. Gods Unchained kuuluu juuri näiden pelien valikoimaan. Mutta mitä kaikkea muuta peli tarjoaa? Tämä arvostelu perehtyy aivan  kaikkeen mahdolliseen Gods Unchained pelistä. Sen avulla sinulle selviää, voisiko tämä olla sinulle sopiva vaihtoehto.

Gods Unchained toimii Ethereum lohkoketjun päällä

Jos tiedät jotain krypto peleistä, tiedät varmasti niiden toimivan lohkoketjun avulla. Siitä syystä sinun pitää tietenkin tietää, minkä lohko ketjun päällä Gods Unchained toimii. Itse asiassa tämä onkin yksi ensimmäistä syistä siihen, miksi tämä vaihtoehto on niin suosittu peli. Nimittäin Gods Unchained toimii yhden kuuluisimman ja suosituimman lohkoketjun päällä. Tämä on tietenkin Ethereum.

Asia, mikä tekee Gods Unchained pelistä hyvin mielenkiintoisen on se, että se on ilmainen pelata. Tämä ei silti tarkoita sitä, että sinun ei tarvitse oppia Ethereum lohkoketjusta. Mitä enemmän tiedät kyseisestä lohkoketjusta, sitä helpompi sinun on ymmärtää miten peli toimii. Siitä syystä on hyvä käyttää tätä sivustoa apunasi. Se kertoo aivan kaiken mahdollisen Ethereumin kurssista ja kaikesta muusta siihen liittyvästä.

Yksi tärkeä syy siihen, miksi sinun kannattaa oppia Ethereumista on se, että Gods Unchained pelissä käytetään NFT merkkejä. Koska NFT merkit toimivat juuri Ethereumin päällä, tästä lohkoketjusta tietäminen tulee auttamaan sinua ymmärtämään miten nämä NFT merkit toimivat. NFT merkit ovat tässä pelissä siinä käytettävät kortit. Siten NFT merkeillä on selkeästi hyvin tärkeä vaikutus koko peliin.

Minkälainen peli Gods Unchained oikeastaan on?

Olet saattanut jo arvata, että Gods Unchained on tietenkin jonkinlainen korttipeli. Jos siirryt pelin sivustolle https://godsunchained.com/ ja tunnet monia muitakin kuuluisia korttipelejä, voit tunnistaa välittömästi sen muistuttavan yhtä toista kuuluisaa peliä. Gods Unchained on nimittäin selkeästi saanut inspiraationsa pelistä Hearthstone, joka on noussut hyvin suureen kuuluisuuteen ja suosioon kaikenlaisten pelaajien keskuudessa.

Gods Unchained on kuuluisan pelituottajan Nick Clayn tekemä. Kuten sanoimme, pelin tyyli muistuttaa hyvin paljon Hearthstonea. Toisin sanoen, pelin tarkoituksena on koota itselleen mahdollisimman hyvä pakka ja voittaa pelejä muita pelaajia vastaan. Kuten mainitsimme, kortin pelit ovat NFT merkkejä. Tämä tekeekin niistä hyvin mielenkiintoisen, koska jokainen kortti on pelissä täysin uniikki. Tämä luo hyvin upeita mahdollisuuksia, varsinkin koska kortteja voidaan myös vaihtaa pelissä.

Miten Gods Unchained peliä pelataan?

Joten miten Gods Unchained peliä pelataan? Tämä on itse asiassa hyvin yksinkertainen asia, mikä tekee pelistä erittäin suositun vaihtoehdon. Kuten sanoimme, Gods Unchained on ilmainen peli kaikille pelaajille. Tämä on hyvin harvinaista krypto pelien kategoriassa, mikä tietenkin tekee pelistä vielä suositumman. Peliä pelataan seuraavalla tavalla:

 1. Ensimmäisenä sinun pitää luoda tunnut ja rekisteröityä peliin. Tämä tapahtuu hyvin yksinkertaisesti ja helposti pelin sivuston kautta. Kun olet suorittanut tämän osion, sinun pitää ladata peli laitteellesi.
 2. Kun olet ladannut pelin laitteelle, sinun tulee kirjautua sisään. Pelissä on opastus, joka auttaa sinua pelin aloittamisessa. Tämän lisäksi peli antaa sinulle alkuun 85 täysin ilmaista korttia. Tämä tekee pelin aloittamisesta erittäin upean.
 3. Kun olet saanut korttisi, saat myös ensimmäisen pakkasi. Nyt olet valmis aloittamaan ottelun muiden pelaajien kanssa.

Voitko ansaita rahaa pelaamalla Gods Unchained peliä?

Gods Unchained kuuluu P2E pelien kategoriaan. Tämä tarkoittaa sitä, että voit ansaita pelaamalla peliä. Toisin sanoen vastaus kysymykseen, voitko ansaita rahaa pelaamalla peliä on kyllä. Itse asiassa pelissä on muutamia eri keinoja, joilla voit ansaita rahaa.

Ensimmäinen vaihtoehto on pelikorttien myynti. Kuten sanoimme, kortit ovat itse asiassa NFT merkkejä. Tämä tarkoittaa sitä, että kortit ovat täysin myytävissä pelin sisäisellä markkina-alueella. Kortin hinta riippuu aina kortista.

Sen lisäksi pelissä on sen oma kryptomerkkinsä nimeltään GODS. Voit saada näitä merkkejä täyttämällä erilaisia tehtäviä ja muita mahdollisuuksia. Näitä merkkejä voidaan myydä aivan samalla tavalla kuin muitakin krypto merkkejä. Kaiken tämän lisäksi voit myös panostaa pelissä. Tähän ominaisuuteen kannattaa kuitenkin perehtyä kunnolla, jos olet kiinnostunut siitä.

Gameplay

Kuten mainitsimme jo aikaisemmin, Gods Unchained peli on hyvin yksinkertainen ja sitä pelataan samankaltaisella tavalla kuin suosittua Hearthstone peliä. Pelissä on kolme eri muotoa, jonka väliltä pelaaja voi valita. Nämä ovat:

 • Solo
 • Ranked
 • Direct challenge (perinteinen yksityinen ottelu)

Pelaamalla otteluita loppuun, tulet saamaan XP eli kehitys pisteitä. Näiden avulla pääset lähemmäksi uusia kortteja ja toimintoja. Pelaajat voivat siten avata uusia pakkoja, jotka sisältävät uusia kortteja. Pakat voivat sisältää neljänlaisia kortteja. Nämä ovat:

 • Rare
 • Epic
 • Legendary
 • Shiny

Gods Unchained pelin risut ja ruusut

Tietenkään mikään peli ei ole täydellinen. Siitä syystä sinun tulee tietää, mitä hyötyjä ja haittoja Gods Unchained -peliin liittyy. Sen avulla sinulle selviää, voisiko tämä olla sinulle oikeasti sopiva peli.

Ruusut:

 • Koska peli on ilmainen aloittaa, se sopii hyvin aloitteleville pelaajille ja kryptovaluutoista kiinnostuneille
 • Gods Unchained peli sisältää monia eri vaihtoehtoja tienata rahaa

Risut:

 • Pelin tyypit ovat varsin rajalliset. Tästä syystä pelistä voi tulla nopeasti toistuva
 • Peli ei sinänsä tuo mitään uutta pelien alalle
 • Vaikka peli on ilmainen, käyttämällä siihen rahaa, voit päästä eteenpäin

Kaiken kaikkiaan peli on hyvin mielenkiintoinen vaihtoehto. Silti on tietenkin hyvä ottaa huomioon myös pelin huonommat puolet. Näin tiedät, mihin olet sitoutumassa.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories