G2 vei toisenkin ottelun

OG lähti Evil Genius voitolla hakemaan revanssia G2:sta, mutta vielä ei ollut OG:n aika. Ottelu pelattiin kuitenkin kolmeen karttaan saakka: Inferno, Dust2 ja Nuke ja kaksi ensimmäistä karttaa menivät selvästi ”omille” joukkueille ja viimeinen ratkaiseva kartta toi peliin tiukemman pelitunteen.

Ensimmäisen eli Infernon osalta G2 otti ottelun haltuunsa Kenny ”kennyS” Schrub ja Francois ”AmaNEk” Delaunay esittivät parastaan G2:lta ja vaikka NBK- nousi hyvin esiin, ei se riittänyt vaan G2 vei 11-5, 5-3 eli 16-7 Infernon.

Toisessa kartassa OSSAA näytti pistoolikierroksella osaamistaan ja G2:n Nemanja ”nexa” Isakovic näytti väläyksiä siitä, miksi G2 on niin kova. OG vei 5-1, 11-4 eli 16-5 ja päästiin kolmanteen ja ratkaisevaan karttaan.

G2 aloitti kolmannenkin tiukasti ja johti 11-4. OG yritti tavoittaa muttta loppukiri ei riittänyt ja G2 vei lopulta 16-14 voiton. Kierroksen parhaita väläytyksiä oli AmaNekin 1vs3 tilanne, KennyS kolme AWP tappoa ja NBK- neljä M4A4 tappoa.

Tilastollisesti ottelun parhaat pelaajat olivat G2:n Nemanja ”huNter” Kovac ja OG:n valde. Aleksikin ylsi yli ykkösen ratingiin.

Ottelun pelaajaksi 50,1% äänistä valittiin OG:n valde.

Näin ollen G2 jatkaa puhtaiden voittojen sarjaa ja vastaavasti OG:n pelit ovat 50/50 voittoja ja tappoita.

G2:n KennyS

Kenny Schrub oli HLTV:n Aleksei L:n haastattelussa heti voittoisan OG ottelun jälkeen ja Kenny kertoi, että joukkue pyrkii vain yksinkertaisesti ammattimaiseen otteeseen pelistä toiseen ja se tuo tuloksia.

Kennyltä kysyttiin varsinkin sitä, miltä tuntuu pelata vanhaa joukkuekaveri Nathan ”NBK-” Schmittiä vastaan samoinkuin miltä tuntui lähteä peleihin TOP10 tilanteessa, G2 on nimittäin rankingin 8.

Mielestäni ansaitsemme paikan top kympissä ja katse on jo korkeammalle, vastaili Kenny.

Pelaaminen vanhaa joukkuekaveria vastaan ei aiheuta lisäjännitystä. Toivon hänelle parasta uudessa joukkueessa, onhan hänen vaikutuksensa ollut suuri myös omalle uralleni. Olimme kuitenkin fokusoituneita omiin esityksiimme, joten ei se vaikuttanut että vastassa oli tuttuja – niinhän me kaikki olemme keskenämme koko CS:GO kiertueella.

Edellisissä haastatteluissa Kenny oli vastannut, että joukkueen suurin vastustaja on joukkue itse eli mentaalihaasteet ovat kovimmat.

Mentäessä vuoden ensimmäiseen turnaukseen on jokaisella valtava halu pelata. Samalla on tiedossa, että joukkueen pitää toimia nimenomaan joukkueena, jotta voidaan voittaa korkeimmalla tasolla, ja sen me olemme pyrkineet tekemään. Jos mietimme liikoja, silloin alamme tehdä virheitä emmekä pääse parhaimpaamme. Jos häviämme kierrokse, on se ok, kunhan luotamme joukkueen kykyihin nousta seuraavalla kierroksella. Ei ole helppoa olla kilpapelaaja, se vaatii paljon.

G2 on voittojen tiellä kohti Katowicea ja finaaliturnauspaikka Moskovaan on jo taskussa, luuletko sen vaikuttavan otteisiin Puolassa?

Jokainen joukkue hakee turnauksista ja otteluista lisää itseluottamusta, joten tavoitteena on aina voittaa. Katowice on iso turnaus, jossa ei todellakaan ole helppoa voittaa, joen tottakai lähdemme myös sinne voittamaaan, kertoi Kenny.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories