OG voitti Evil Geniuksen

OG aloitti BLAST kamppailunsa heikosti ensimmäisessä TRAIN-kartassa, mutta tuli voittoisasti takaisin ja otti 2-1 voiton saaden jo näin pääsyn Moskovan BLAST finaaleihin ja pääsyn kamppailemaan kunnon voittopotista.

Turnauksen alussakin nämä kaksi joukkuetta kohtasivat ja silloinkin OG voitti hävitäkseen kuitenkin toisen ottelunsa G2:lle. Vastaavasti EG kohtasi 100 Thieves joukkueen voittoisasti. Mitä tästä seurasi heti? OG sai pääsyn finaaliturnaukseen ja EG todennäköisesti kohdannee sellaisia joukkueita kuin Astralis ja Vitality BLAST finaalin karsinnassa.

Ottelun eteneminen

Evil Geniuses ottivat pistoolikierroksen Ethan ”Ethan” Arnorldin hyvien otteiden saattelemana ja ottelu näytti etenevän kuin Evileiden ottelu 100 Thievesiä vastaan aiemmin turnauksessa. Tilanteessa 8-0 ainoastaan yksi OG:n joukkueesta eli Mateusz ”mantuu” Wilczewski oli ainoa, jolla oli enemmän kuin yksi ”tappo”. OG:n parhaat ensimmäisessä kartassa olivat mantuu ja Issa ”ISSAA” Murad.

Toisessa kartassa Miragessa OG:n suomalaistähti Aleksi ”Aleksib” Virolainen oli elementissään ja Nathan ”NBK-” Schmitt niittaili vastustajia tasaiseen tahtiin. Mirage meni OG:lle suvereenisti ja oltiin jo kolmannessa ja ratkaisevassa kartassa eli Infernossa, jo nähtiin ottelun tiukin kamppailu, jonka OG voitti lopulta 16-14.

Ottelun parhaat olivat OG:n mantuu, ISSAA sekä Valdemar ”valde” Brörn Vangså, joita sitten NBK- ja Aleksib tuivat parhaansa mukaan

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories