Juha ”Peris” Perälä ja HAVU Gaming Joensuussa 19.2.

Mediapersoona Juha ”Peris” Perälä osallistuu ke 19.2. Invalidiliiton Sopivaa työtä kaikille -kiertuetapahtumaan Joensuun Hotelli Kimmelissä.

Mukana on myös esports-organisaatio HAVU Gaming, joka kilpapelaamisen ohella tuo tietoisuutta esportsista alana yleisesti ja myös mahdollisena ammattina. Paikalla on HAVU Gaming Oy:n toimitusjohtaja Lasse Salminen. HAVU-pelipisteessä voi kokeilla omia kykyjään pelaamisessa.

Paralympiamitalisti, ratakelaaja Henry Manni puolestaan kertoo, miten opiskelu ja työ ovat kantaneet häntä eteenpäin elämässä.

– Invalidiliitto edistää Sopivaa työtä kaikille -ajattelutapaa, jossa etsitään töitä erityisesti fyysisesti vammaisille ja toimintaesteisille ihmisille. Vaikka ihmisellä olisi jokin haaste – sairaus, vamma tai muu este – jokaisella on mahdollisuus työhön, kunhan sopiva työ ja tuki löytyvät, Invalidiliiton pääjohtaja Petri Pohjonen muistuttaa.

Tapahtuma järjestetään Hotelli Kimmelissä, Itäranta1,  ke 19.2. klo 13-15 ja sen juontaa innostaja, breakdance-mestari & yrittäjä Johannes ”Hatsolo” Hattunen. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan K-ryhmän 100 euron lahjakortti.

Tapahtumassa voi tavata työnantajia, kuulla mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä saada hyödyllisiä vinkkejä työnhakuun. Tilaisuus on kaikille avoin.

Joensuun jälkeen Sopivaa työtä kaikille -kiertue pysähtyy vielä Helsingissä 27.2. Aikaisempia kiertuepaikkakuntia ovat olleet Oulu, Turku ja Rovaniemi ja Tampere.

Invalidiliiton pääyhteistyökumppaneina kiertueella ovat Spring House Oy, Work Pilots Oy, Ammattiopisto Spesia, Suomen Yrittäjät, TE-palvelut ja Havu Gaming Oy.

Tervetuloa!

Lue lisää https://www.invalidiliitto.fi/ajankohtaista/sopivaa-tyota-kaikille-kiertue-2020

#sopivaatyötäkaikille

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories