Esports-jätti Astralis ja Unibet solmivat maailmanlaajuisen yhteistyösopimuksen

Peliyhtiö Unibetista tulee maailman parhaan Counter-Strike-joukkue Astraliksen virallinen kumppani. Kaksivuotisen kumppanuuden myötä osapuolet tarjoavat asiakkailleen ja faneilleen ainutlaatuista sisältöä joukkueen tapahtumista ja esportsin maailmasta.  

Tanskalainen Astralis on rankattu tällä hetkellä maailman parhaaksi CS:GO-joukkueeksi. Se voitti hiljattain Esports Championship Seriesin (ECS) kuudennen kauden mestaruuden, ja on kaiken kaikkiaan voittanut viidestä viimeksi pelaamastaan turnauksesta neljä, mukaan lukien Lontoon Major-turnauksen syyskuussa. Astralis on pitänyt HLTV:n ranking-listan ensimmäistä sijaa noin puolen vuoden ajan.

– Esports on kasvanut miljardibisnekseksi, jolla on faneja kaikkialla maailmassa. Astralis on CS:GO-skenen tähti, ja on todella jännittävää päästä työskentelemään maailman ykkösjoukkueen kanssa. Haluamme kumppanuuden avulla tehdä juuri vuoden joukkueeksi valitusta Astraliksesta entistäkin kovemman ryhmän ja tuoda heidät samalla lähemmäs suomalaisia esports-yleisöjä eksklusiivisen sisällön avulla, Kindred Groupin Suomen GM Antti Tikka toteaa.

– Olemme erittäin ylpeitä saadessamme Unibetin sponsoriksemme. Kumppanuus tuo Astralikselle vakautta ja kasvua vuosiksi eteenpäin. Kaikilla Unibetin toimintamarkkinoilla näkyvä pitkä yhteistyö mahdollistaa myös sen, että vakiinnutamme sekä Astraliksen että Unibetin aseman keskeisinä esports-toimijoina globaalisti, sanoo Jakob Lund Kristensen, Astraliksen taustaorganisaatio RFRSH:n perustaja.

Molemmat osapuolet haluavat tuottaa asiakkailleen ja faneilleen entistä arvokkaampia sisältöjä ja kokemuksia. Uutta tarjontaa esitellään lähikuukausien aikana. Sisältöyhteistyössä hyödynnetään Unibetin asiantuntemusta urheiluvedonlyönnin maailmasta, minkä avulla myös esports-katsojat pystyvät tekemään parempia vedonlyöntipäätöksiä osana katselukokemustaan.

– Astralis on tunnettu strategisesta tyylistään ja loistavasta tiimityöstään, ja me jaamme nämä arvot myös Unibetilla. Pyrimme tuottamaan yhdessä joukkueen kanssa jännittävää sisältöä, joka tuo taatusti myös uusia suomalaisia lajin pariin, Tikka jatkaa.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories