ENCE:ltä uskomaton comeback!

Suomalainen Counter Strike Global Offensiven ammattilaisjoukkue ENCE eSports teki torstaina uskomattoman comeback tahdon voiton Katowicen Major turnauksessa.

ENCE pelasi torstaina saksalaista BIG-joukkuetta vastaan, jonka ENCE onnistui kuin onnistuikin kukistamaan tiukan kamppailun jälkeen.

Paras kolmesta kartasta ensimmäisenä karttana oli tuttu de_dust2 , jonka BIG vei suhteellisen helposti lukemin 16-5.

Seuraava kartta oli de_train eli juna, jossa nähtiin suomalaisilta uskomaton nousu, ohi ja voitto taskuun ottelu. BIG aloitti vahvasti ja johti ottelua 7-0, mutta suomalaiset saivat ennen puolen vaihtoa tilanteeksi 8-7.

Ottelun loppua kohden alkoi näyttää hieman synkältä suomalaisten kannalta, sillä BIG johti ottelua 14-10. Tämän jälkeen suomalaiset onnistuivat kasaaman itsensä ja pelaamaan tiiminä. ENCE onnistui tekemään upean comebäkin ja voitti BIG:in lukemin 14-16.

Kolmas ja ratkaiseva kartta oli de_overpass, jossa suomalaiset hallitsivat CT-puolen 11 kierroksella ja T-puolelle mentiin 11-3 lukemissa. Saksalainen BIG onnistui muutaman kierroksen voittamaan, mutta suomalaiset voittivat koko ottelun 16-10 tuloksella.

Tämä tarkoittaa ENCE:n kannalta sitä, että joukkue ei tarvitse kartsia Berliinin Majoreissa, joka pelataan syksyllä.

Voit katsoa ottelut uusintana alta.

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Action-kamerat alk. 69,95€