EA Origins muuttuu – EA Desktop pian saatavilla

Yksi videopelien jättiläisistä on muuttamassa omia palveluitaan täysin, Need for Speed ja Battlefield pelisarjan luoja Electronic Arts (EA) on kehittämässä uutta pelipalveluaan johon kiinnittyy myös tämän hetkinen EA Origins. Uusi Desktop sovellus toimii samalla tavalla kuin edeltäjänsäkkin mutta paljon paranneltu, Yhtiö kertoi asiasta ensimmäiseksi GamesBeat sivuston haastattelussa jossa he ilmoittivat että uuden sovelluksen myötä pelien latausajat sekä myös päivityksien lataaminen sujuu entistäkin helpommin.

EA Origins on tarjonnut pelaajilleen myös tilauspalvelua jolla käyttäjä pääsee nauttimaan kaikista sovelluksessa olevista peleistä kiinteällä kuukausihinnalla, vähän samankaltainen konsepti siis kuin elokuvien suoratoistopalvelu Netflix tarjoaa.

Tämä Origin Access Basic / Origin Access Premier vaihtavat myöskin nimeään vaikkakin pysyvät muuten samana, Basic tulee jatkossa olemaan EA Play ja Premier taas EA Play Pro.

Monet muutkin peliyhtiöt ovat alkaneet siirtyä samaan suuntaan ja moni myös varmasti tulevaisuudessa tuleekin adoptoimaan samankaltaisia konsepteja. Tämän kaltaiset muutokset varmasti alkuun tuo omia haasteitaan niin käyttäjille kuin peliyhtiöillekin mutta myös tuo paljon helpompia pelikokemuksia.

Aikaisemmin jo markinoille tuli kovaksi sanaksi etäpelaaminen, eli voit käytännössä pelata lempipeliäsi laitteella kuin laitteella ilman että käyttämäsi laite olisi mikään tehokone, kunhan se tietokone/konsoli joka toimii lähteenä jaksaa pyörittää niitä pelejä. Mobiilipelaaminen on myös nostattanut suosiotaan, tästä aiheesta taas voit lukea lisää täältä.

EA Play tilausjärjestelmän lisäksi on myös Uplay+ sekä Xbox Game Pass, joka toimii myös tietokoneella. Näistä edullisin tällä hetkellä on Xbox:n oma palvelunsa jonka ensimmäinen kuukausi maksaa vain yhden euron, sen jälkeen tuo summa on neljä euroa (4€) joka on silti todella vähän.

Nämä tilauspalvelut mahdollistaa lukuisten uusien tripla-A pelien pelaamisen alle 20 eurolla joka on murto-osa pelien hinnasta kun yksi sen tason peli on useimmiten 60 euron luokkaa.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories