Call of Dutyn maailmaliigasta 2019

Activision aloitti Call Of Duty 2019 maailmanliigan kickoffilla viime viikolla Las Vegasissa Call of Duty: Black Ops 4:lla ja katsojamäärät olivat nousussa. Viime vuonna Dallasissa järjestettyä Call of Duty: WWII katsottiin parhaimmillaan 825 000 tuntia kun tällä kertaa päästiin lähes 1,49 miljoonaan tuntiin!

CWL on asettanut tämän tulevan vuoden liigan palkintopotin kuuteen miljoonaan taalaan (tänä vuonna 4,2 miljoonaa) ja ensimmäisenä vuonna eli 2016 voittopotti oli 2,7 miljoonaa. Samaan aikaan huhut mahdollisesta Battle Royale muodosta ovat nousseet esiin, mutta Activision ei ole vahvistanut huhuja. Sen sijaan ennen turnauksen alkua liiga on kasvattanut 5vs5 ja 4vs5 pelien kokoja. Ja sirtyminen WWII:sta Black Ops 4:een tarkoittaa myös teemallista siirtoa historiallisesta sodankäynnistä enemmän nykyaikaan.

Call of Duty pysyy myös tulevana vuonna Playstation 4 alustaisena eikä sillä ole aikomusta laajentaa liigaa PC puolelle. Playstation ohella muut pääsponsorit ovart Asus sekä Astro gaming.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories