​Visma ja Shelter Gameroom solmivat esports-kumppanuuden – työhyvinvointia räiskimällä

Ohjelmistoyhtiö Visma ja Shelter Gameroom -pelitila ovat solmineet kumppanuuden. Yhteistyö sisältää Visman henkilöstön hyvinvoinnin lisäämiseksi varatun pelivuoron sekä kaikille avoimen Visma Esports Classics -retropeliturnauksen sponsoroinnin.

Vismalla on pitkät perinteet ammattilais-, harraste- ja junioriurheilun tukemisessa niin konsernitasolla kuin paikallisesti. Esports on Vismalle uusi aluevaltaus.

”Yhteistyö modernin ja helposti lähestyttävän pelitilan kanssa on luonteva tapa tutustua jatkuvasti suosiotaan kasvattavan e-urheilun maailmaan. Yhteistyö on myös konkreettinen keino tarjota henkilöstöllemme virkistävää ja hyödyllistä tekemistä työpäivän jälkeen”, toteaa Visman Lower SMB –liiketoiminnan johtaja Ari-Pekka Salovaara.

Pelaamisella on todettu merkittäviä myönteisiä terveydellisiä vaikutuksia. Max Planck-instituutin ja Charitén yliopistollisen sairaalan tutkimuksessa Super Mario 64 -pelin puolen tunnin päivittäinen pelaaminen lisäsi aivomassaa muistin jäsentämisestä ja strategisesta suunnittelusta vastaavilla alueilla. Toisessa tutkimuksessa räiskintäpelien pelaaminen paransi vähän aiempaa pelikokemusta omaavien koehenkilöiden visuaalista hahmotuskykyä ja tarkkaavaisuutta.

Visman työntekijöillä on ilmainen vakiovuoro Shelterissä viikoittain tiistai-iltaisin.

”Tavoitteemme on laajentua useammalle paikkakunnalle ja uusien potentiaalisten, myös yli 30-vuotiaiden pelaajien pariin. Tähän yhteistyö ison ohjelmistotalon kanssa tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet”, sanoo Shelter Gameroomin toimitusjohtaja Tuomas Konttinen.

Kaikille avoin Mario Kart -turnaus

Osana yhteistyötä Visma ja Shelter järjestävät myös Visma Esports Classics -retropeliturnauksen. Kaikille avoimessa, ilmaisessa turnauksessa pelataan Nintendon Super Mario Kart -peliä. Kuukausittain järjestettävistä kisoista parhaat etenevät finaaliin, jossa on palkintona matka kahdelle hengelle täysihoidolla kevään 2020 Major-turnaukseen Eurooppaan.

”Legendaarinen Mario Kart on hauska ja kilpailuhenkinen peli, jonka kärkipelaajat ovat rautaisia ammattilaisia. Silti alkuun pääsee helposti, joten kynnys osallistua turnaukseen on erittäin matala”, toteaa esports-harrastaja, Visma Enterprisen markkinointiasiantuntija Tuuli Tammenkoski.

Visma Esports Classics -turnauksen ensimmäinen kisa järjestetään lauantaina 19.10. klo 14 alkaen Shelter Gameroomissa. Finaaliturnaus pelataan 8.2.2020. Osallistuminen ei vaadi ennakkoilmoittautumista. Shelter Gameroom sijaitsee osoitteessa Vuorikatu 16, 00101 Helsinki.

Lisätietoja:
www.visma.fi/esports

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories