Viafree-palveluun uutta eSports-sisältöä yhteistyössä Havu Gamingin kanssa

Viafree ja Suomen johtaviin elektronisen urheilun joukkueisiin kuuluva Havu Gaming aloittavat mediayhteistyön. Osana yhteistyötä Viafree-palveluun tuotetaan katsottavaksi sisältöä Havun CS:GO-joukkueen matkasta Kiinan Shanghaissa pelattuun Starladder-turnaukseen. Lisäksi seurataan joukkueen pelejä Helsingissä pelattavassa Assembly Winter -tapahtumassa sekä tutustutaan pelaajien elämään turnausten ulkopuolella.
Jo nyt Viafreessa on eSports-faneille mielenkiintoista sisältöä ESL:n tuottaman, viikoittain ilmestyvän World of Esports -makasiiniohjelman muodossa. Ohjelmassa seurataan elektronisen urheilun kansainvälisiä turnauksia ja suurimpia supertähtiä.
Tulevaisuudessa e-urheilufaneille on yhteistyön myötä tarjolla myös ennennäkemätön mahdollisuus päästä kulissien taakse seuraamaan kotimaisen kilpapelijoukkueen valmistautumista turnauksiin ja otteluihin. Lisäksi luvassa on pelaajien haastatteluita ja pelaajaprofiileja, joissa avataan tarkemmin heidän polkuaan elektronisen urheilun huipulle.
”Viafree on meille erittäin mieluisa yhteistyökumppani. MTG on jo vahvasti mukana e-urheilun kentällä kansainvälisesti, ja heillä on ymmärrystä ja intoa e-urheilun kehittämiseen Suomessa. Uskon, että yhdessä saamme nostettua elektronisen urheilun näkyvyyttä ja kiinnostavuutta myös lajin nykyisten harrastajien ulkopuolella”, kommentoi Havu Gamingin toimitusjohtaja Lasse Salminen.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories