Uusi PlayStation VR -demokokoelma saatavilla veloituksetta PlayStation Storessa – mukana 9 modernia peliklassikkoa

Monipuolisen pelivalikoiman sisältävä PlayStation VR Demo Collection 3 on nyt ladattavissa veloituksetta PlayStation Storessa. Uusi PS VR -demojen kokoelma tarjoaa katsauksen VR-kokemusten lajikirjoon ja kurkistuksen kriitikoiden arvostamiin peleihin, mukaan lukien SUPERHOT, Astro Bot Rescue Mission, Moss ja Job Simulator.

PS VR Demo Collection 3 tekee VR-kokemuksiin tutustumisesta entistäkin helpompaa. Lataamalla ilmaisen kokoelman PS Storessa, pelaaja pääsee uppoutumaan erityyppisiin PS VR -peleihin aina kauhusta rentouttavaan tasoloikkaan, seikkailuun ja adrenaliinintäyteiseen toimintaan.

Uusi kokoelma sisältää seuraavat pelattavat PS VR -demot:

  • Astro Bot Rescue Mission

Kriitikoiden suitsuttama Astro Bot Rescue Mission tuo täysin uuden ulottuvuuden tasohyppelyyn. Kaikki muuttuu, kun pelaaja on yhtäkkiä vastuussa kamerakulman käytöstä vaikeimmilla tasoilla. Tasoloikan ja iholle pyrkivien vihollisten tyrmäämisen välillä pelaaja pääsee etsimään kenttään piilotettuja salaisuuksia, jotka voi löytää vain katselemalla ympärilleen virtuaalitodellisuusmaailmassa.

Lisätietoja pelistä täällä.

  • SUPERHOT VR

SUPERHOT VR on räiskintä, jossa aika kulkee vain pelaajan liikkeiden tahdissa. Tämä korostaa suunnittelun ja kärsivällisyyden merkitystä nopeuden sijaan, kun tavoitteena on tuhota ympäröivät viholliset.

Lisätietoja pelistä täällä.

  • Headmaster

Headmaster on jokaisen hyökkääjän märkä uni. Pelin synkässä mutta koomisessa maailmassa pelaajan tehtävänä on ohjata kohti tulevia palloja maaleihin pistesaldon kerryttämiseksi. Tämä saattaa kuulostaa yksinkertaiselta, mutta kisa kohti huippupisteitä vie pelaajan nopeasti mukanaan – pelin parissa voi vierähtää huomaamatta useampi tunti!

Lisätietoja pelistä täällä.

  • Resident Evil 7 Teaser Demo: The Kitchen

Pahamaineinen The Kitchen -demo on hyvä paikka aloittaa, jos upeasti toteutetun Resident Evil 7:n pelaaminen VR-maailmassa kiinnostaa, mutta et ole varma hermojesi sietokyvystä. Demo tarjoaa lyhyen mutta kokeneemmankin kauhufanin veret seisauttavan maistiaisen siitä, mitä varsinaisessa emopelissä on luvassa.

Lisätietoja pelistä täällä.

  • Job Simulator

Kaukaisessa tulevaisuudessa, jossa robotit ovat ottaneet kaikki työt hoitaakseen, Job Simulator tarjoaa pelaajalle mahdollisuuden tutustua eri tehtäviin aina automekaanikosta toimistotyöntekijään. Kun käytössä on kaksi PlayStation Move -liikeohjainta, pelaaja voi toteuttaa omaa luovuuttaan vapaasti vaikka sillä ei olisi mitään tekemistä varsinaisen työnkuvan kanssa.

Lisätietoja pelistä täällä.
 

  • Moss

Moss on todellinen satutarina, jossa pelihahmona on sekä Quill-niminen pieni hiiri että tarinan kertoja, joka pystyy vaikuttamaan ympäröivään pelimaailmaan. Ohjaamalla Quillia ja raivaamalla tämän polkua tarinan kertojana pelaaja pääsee sisään uskomattomiin ja vaarallisiin juonenkäänteisiin.

Lisätietoja pelistä täällä.

  • The Persistence

The Persistence marssittaa ruudulle mutanttien valtaaman avaruusaluksen, jossa pelaaja on ainoa selviytyjä. Pelin erityispiirre on avaruusaluksen pohjapiirroksessa, joka muuttuu joka kerta pelaajan kuollessa. Tämän ansiosta tunnelma säilyy sopivan turvattomana aluksen pimeillä käytävillä, jossa pelaaja herää yhä uudelleen jatkuvasti muuttuvaan painajaiseen.

Lisätietoja pelistä täällä.

  • Thumper

Thumper on peli, jossa pelaajan on seurattava rytmiä ja musiikkia painaakseen oikeita näppäimiä oikeaan aikaan. Päällisin puolin Thumper voi muistuttaa muita tunnettuja rytmipelejä, mutta pelin demoninen tyyli ja ääniraita tekevät siitä poikkeuksellisen koukuttavan.

Lisätietoja pelistä täällä.

  • Battlezone

Lyöttäydy yhteen muiden pelaajien kanssa ja ryhdy mahtavan panssarivaunun komentajaksi taistelussa, jossa yhteistyö on kultaa. Pelissä on upea visuaalinen tyyli, ääniraita ja koukuttava pelimekaniikka.

Lisätietoja pelistä täällä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories