ESPORT tapahtuma@ Finnkino Itis. Interaktiivista viihdettä elokuvateatterissa.

Esports on nouseva trendi Suomessa. Tapahtumamme palvelee kaikkia lajin harrastajia. Avain on hauskanpito ja osallistava toiminta. Pelaamme Clash Royale -turnauksen elokuvateatterissa. Jokainen katsoja onkin nyt osallistuja!

Ultimate Ability Entertainment ja Finnkino järjestää yhteistyössä tapahtuman, jollaista ei ole Suomessa ennen nähty. Elokuvateatteri soveltuu täydellisesti mobiili-esportsin järjestämiseen. Mukavat istuimet, hyvä äänentoisto ja iso valkokangas luovat erinomaiset puitteet interaktiivisille turnajaisille. Tapahtumassa mukana olevat työntekijät ovat nuoriso-ohjaajia. Kokemus nuorten kanssa työskentelystä on meille tärkeää tapahtumanjärjestäjänä.

Tapahtumien aikataulu:

1. karsintaturnaus Finnkino ITIKSESSÄ 5.2. klo 16.30
2. karsintaturnaus 19.2. klo 13.00
3. karsintaturnaus 5.3. klo 16.30
Finaaliturnaus 19.3. klo 16.30

Tapahtumiin osallistuminen vaatii pääsylipun, jonka voi lunastaa Finnkinon verkkosivuilta.

Ensimmäisissä ”kaikki pelaa” -pilottitapahtumissa pelataan Clash Royale -peliturnaus, johon osallistuminen on maksutonta tapahtuman pelaajille. Turnaukset pelataan pelinsisäisellä turnausjärjestelmällä ja ne kestävät yhden tunnin. Jokaisesta karsinnasta viisi (5) parasta pääsee jatkoon finaalitapahtumaan, jossa luvassa myös palkintoja. Turnaukset ovat katsottavissa Ulti Gaming -YouTube-kanavalta niin livenä kuin jälkikäteenkin. Url-osoite https://www.youtube.com/channel/UCOzJZ0svQ_doAFr67JmSwTQ

Finnkino on esittänyt esports-tapahtumia valkokankailla jo muutaman vuoden ajan. Kaikki aikaisemmat tapahtumat ovat olleet livelähetyksiä suurilta areenoilta, joissa yleisö seuraa ammattilaisten pelaamista katsomoissa. Ajatus siitä, että kaikki osallistuvat aktiivisesti pelitapahtumaan, on jotain aivan uutta ja varmasti event cinema -elämys parhaimmillaan, iloitsee Finnkinon Event Cinema Manager Marjut Apilo-Olson.

Esports voi olla juuri se keihäänkärki, joka saa syrjäytyneen nuoren sosiaaliseen toimintaan mukaan. Uusien kavereiden löytäminen tapahtumissamme on mahtava lisä, jonka me voimme tuoda nuorille, kertoo Ultimate Ability Entertainmentin toimitusjohtaja Antti Orasvuo.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories