Uudessa kannettavassa ThinkPad P1 -työasemassa yhdistyvät tyyli ja teho

Lenovon ThinkPad-perhe täydentyy uudella ThinkPad P1-työasemalla. Kyseessä on Lenovon ohuin ja kevyin työasema, jossa premium-tuotteille ominainen tyyli yhdistyy erinomaiseen suorituskykyyn.

ThinkPad P1 tarjoaa korkealuokkaisen kokemuksen rakenteesta komponentteihin. Mukana on tuttuja elementtejä, kuten musta viimeistely ja lasinen tasohiiri, mutta yksityiskohdat on huomioitu aivan erityisesti. Esimerkiksi virtalähde on jopa 35 prosenttia pienempi ja kevyempi kuin edellisissä malleissa.

ThinkPad P1 -koneen voi hankkia valinnaisesti kahdeksannen sukupolven Intel Xeon- tai Core-prosessoreilla, joiden tuki kattaa esimerkiksi Core i9 -sarjan ja 4,6 gigahertsiin yltävät kellotaajuudet. Lisää tehoa tuovat viimeisimmät NVIDIA Quadro P1000- ja P2000-näytönohjaimet. Laitteen 15-tuumainen 4K UHD -kosketusnäyttö toistaa AdobeRGB-väriavaruuden 100-prosenttisesti. Varustelu sisältää myös M.2-liitäntään kytketyn neljän teratavun massamuistin ja 64 gigatavua keskusmuistia 2667 MHz:n kellotaajuudella.

ThinkPad P1 on käytössä mm. urheiluautoja valmistavalla Aston Martinilla.

Lenovolta on samalla tulossa toinenkin uutuus, ThinkPad P72, jolla voidaan pyörittää hyvin suuriakin datamassoja. ThinkPad P72:n suorituskyvyn takaavat 8. sukupolven Intel Xeon- ja Core-prosessorit sekä NVIDIA Quadro -näytönohjain aina P5200-versioon asti. Tallennustilaa löytyy 6 teratavun verran, keskusmuistia on 128 gigatavua, ja lisäpotkua tuo 16 gigatavun Intel Optane -välimuisti. 17-tuumaisella näytöllä varustettu malli sopii mainiosti esimerkiksi öljy-, kaasu-, auto- ja finanssialojen ammattilaisille.

ThinkPad P1 ja P72 tulevat myyntiin syyskuussa 2018 seuraavin hinnoin:
– ThinkPad P1 alk. 2887 euroa (sis. alv)
– ThinkPad P72 alk. 4400 euroa (sis. alv)

Lisätietoja alkuperäisessä tiedotteessa:
http://news.lenovo.com/pressroom/style-and-power-join-forces-new-thinkpad-p1-mobile-workstation.htm

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories