Tubecon löi läpi Ranskassa – Tubecon Ranska järjestetään ensi vuonna

Tubecon Oy on tehnyt sopimuksen ranskalaisen mediayhtiö La Dépêchen kanssa Tubecon-tapahtuman järjestämisestä Ranskan Toulousessa syksyllä 2019. Tubecon on yhteisöllinen fanitapahtuma, joka luodaan yhdessä sosiaalisen median vaikuttajien kanssa. Tubecon Ranskan tavoitteena on rakentaa Ranskan suurin ja inspiroivin vuosittainen yhteisö- ja ammattitapahtuma yhdessä ranskalaisten vaikuttajien kanssa. Suomessa tapahtuma järjestetään tulevana viikonloppuna viidettä kertaa.

– Olemme innoissamme yhteistyöstä Tubeconin kanssa. Päätös isännöidä Tubeconia Toulousessa on strateginen valinta. Tubecon tarjoaa mahdollisuuden toimia yhdessä uuden sukupolven kanssa. Samalla luomme uusia mahdollisuuksia kumppaneillemme, jotka ovat kiinnostuneita tubettajista ja muista sosiaalisen median vaikuttajista. Uskomme, että La Dépêchen ja Tubeconin yhteistyö on oikea tapa luoda uusi johtava fanitapahtuma Ranskaan. Tämä on linjassa toimintamme monipuolistamisen kanssa, toteaa Groupe La Dépêchen toimitusjohtaja Jean-Nicolas Baylet.

Vuodesta 2014 lähtien Tubecon-tapahtumia on järjestetty yhteensä 23 kertaa neljässä maassa. Tubeconin tavoitteena on järjestää tapahtumia kymmenellä eri markkina-alueella vuoden 2019 loppuun mennessä. Tubecon on vastikään julkaissut uusia tapahtumapäiviä Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Saksassa ja Sveitsissä. Lisäksi aiesopimuksia tapahtumista on tehty Romaniaan, Latviaan ja Itävaltaan.

 – Tubecon on ainoa kuluttajatapahtuma, jolla on selkeä visio luoda Euroopan laajuinen tapahtumaverkosto tässä genressä. Ensimmäiset tapahtumat Saksassa ja Ranskassa ovat meille tärkeä etappi, kertoo Tubeconin toimitusjohtaja Jaakko Kievari.

Tubecon Ranska järjestetään Zénith Toulouse Métropole -areenalla 8.–9. syyskuuta 2019.

Tubecon Suomi järjestetään Helsingin Messukeskuksessa tulevana viikonloppuna, 17.-18.8.2018.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories