UNDECEMBER

Oletko etsinyt uutta jännittävää fantasia peliä pelattavaksi? Ehkä haluat löytää uuden vaihtoehdon hauskan roolipelin pelaamiseen verkon kautta? Meillä on vihdoin vastaus kaikkien pelaajien toiveisiin, sillä UNDECEMBER on vihdoin saapunut markkinoille.

Undecember on erittäin jännittävä mahdollisuus, joka vie pelaajan toiseen maailmaan uskomattomalle seikkailulle. Tämä vuoden 2022 lokakuussa julkaistu peli on kerännyt hyvin paljon huomiota jopa lyhyessä ajassa. On kuitenkin huomioitavaa, että pelin saama palaute on jakanut hyvin monet pelaajat. Mutta mistä tämä johtuu, ja minkälainen peli on kyseessä? Tämä arvostelu tulee vastaamaan aivan kaikkiin mahdollisiin kysymyksiin pelistä.

Kuuluisat maksulliset pelit viihdyttävät monia

Pelien pelaaminen on nykyään erittäin suosittu ajanviete. Tämä johtuu pitkälti siitä, että vaihtoehtojen määrä on aivan uskomaton. Vaikka pelaajalla olisi käytössään pelkästään tietokone ja sitä kautta internet, heille avautuu lukemattomasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka ilahduttavat kaikkia pelaajia. Näihin kuuluu niin paypal casinot kuten myös hauskat fantasia pelit. Toisin sanoen pelaaja voi aina aivan varmasti löytää juuri sellaisen pelin, joka tulee viihdyttämään juuri heitä.

Kuitenkin monien pelien pelaaminen maksaa jotain. Tietenkin voit usein löytää niin sanotun demoversion, jonka avulla pääset pelaamaan peliä ilmaiseksi. Kuitenkin, koska kyseessä on demoversio, sen pelaaminen tulee kustantamaan kokeilun jälkeen. UNDECEMBER tarjoaakin jotain aivan uutta pelaajille. Kyseessä on täysin ilmainen peli. Toisin sanoen pelaajat voivat pitää hauskaa pelaamalla tätä peliä tekemättä minkäänlaisia maksuja.

Minkälainen peli Undecember oikein on?

Ennen kuin aloitat pelin pelaamisen, sinun tulee tietenkin tietää, minkälainen vaihtoehto UNDECEMBER oikein on. Kyseessä on tosiaan fantasiamaailmaan keskittyvä roolipeli, jossa pelaaja pääsee taistelemaan vihollisia vastaan. Se on Action peli, ja voit olla varma siitä, että tässä pelissä toimintaa riittää.

Pelaaja voi pelata pelissä täysin yksin halutessaan. Tämä ei ole kuitenkaan pakollista. Peli toimii internetin kautta, mikä tarkoittaa sitä, että pelaaja voi pelata myös muita pelaajia vastaan tai heidän kanssaan. 

Pelin tehtävänä on tuhota hahmoja nimeltään Evil God Serpents. Kuten niiden nimi vihjaa, nämä hahmot ovat pelin vihollisia, ja ne pyrkivät tuhoamaan koko maailman. Siten sinun tulee tuhota ne ennen, kuin ne saatat kunnolla kaaoksen valloilleen.

Mitä toimintoja peli oikein tarjoaa?

Pelissä on neljä erilaista pää toimintoja, jotka toimivat pelin pohjana. Verrattuna muihin peleihin tämä kuulostaa hieman pieneltä määrältä, mutta voit olla varma siitä, että jo tämä määrä luo todella mahtavan kokemuksen pelaajille. Nämä toiminnot ovat UNCHANGED, UNDEFINED, UNLIMITED ja UNSTOPPABLE.

UNCHANGED – Hack & Slash hauskuus muodostuu lukemattomien vihollisten tuhoamisesta yhdellä kerralla. Pelaajat kehittyvät sen mukaan, kuinka paljon vihollisia he murskaavat.

UNDEFINED – Vapaus valita erilaisia taistelutyylejä. Tässä pelissä ei ole tiettyjä luokkia. Toisin sanoen pelaaja voi muuttaa heidän hahmoaan hyvin vapaalla tavalla, käyttäen erilaisia varusteita ja toimintoja apunaan.

UNLIMITED – Loputon määrä taitoja. Riimut luokitellaan taidon ja riimujen linkkien mukaan. Riimu linkkien tehtävä on auttaa Taito Riimujen tehoja.

UNSTOPPABLE – Loputon määrä sisällön valinnoista. Voit huomata, että peli tarjoaa hyvin monia eri mahdollisuuksia, mikä tulee siihen, miten haluat pelata peliä.

Millä laitteilla voit pelata peliä?

On tietenkin hyvin tärkeää selvittää myös se, millä laitteella peliä voidaan oikein pelata.  Tämä asia onkin siitä mukava, että peliä voidaan pelata sekä puhelimella että tietokoneella. On kuitenkin tärkeää ottaa huomioon, että tietokoneella pelaamiseen vaaditaan Windows käyttöjärjestelmä. Jos olet kuitenkin pelannut enemmän, tiedät tämän olevan hyvin yleinen käytäntö, joten se ei välttämättä häiritse monia pelaajia. Se on silti aina hyvä nostaa esille varmuuden vuoksi.

Jos pelaat puhelimella, sinun ei tarvitse välittää tämänkaltaisista asioista. Peli tukee nimittäin sekä iOS että Android laitteita. Siten voit aina pelata peliä, riippumatta siitä, mitä laitetta oikein käytät älypuhelimenasi.

Miten pelaaminen oikein aloitetaan?

Jos olet kiinnostunut aloittamaan UNDECEMBER pelin pelaamisen, sinun tulee tietenkin tietää, miten voit tehdä tämän. Kaikki alkaa hyvin helposti. Voit ladata sovelluksen käyttämällesi laitteelle ilmaiseksi ja hyvin helposti. Jos käytät tietokonetta, tämä tapahtuu näppärästi Steam palvelun kautta. Siinä tapauksessa, että pelaat puhelimella, se tapahtuu tietenkin puhelimen sovelluskaupan kautta.

Kun olet ladannut pelin pelaamista varten, voit aloittaa luomalla itsellesi hahmon. Kuten sanoimme, pelissä ei ole perinteisiä roolipelien luomia rajoja. Toisin sanoen voit kehittää hahmoasi aivan mielesi mukaan, kun kehityt pelissä ja saat lisää palkintoja itsellesi. Näin pääset jatkamaan pelaamista upealla tavalla. Kun olet luonut hahmon, olet valmis aloittamaan ensimmäisen seikkailusi.

Voit tutustua koko maailmaan

Koska kyseessä on fantasia roolipeli, se tietenkin perustuu aivan omaan maailmaasi. Jos haluat oppia kaiken mahdollisen tämän maailman taruista ja historiasta, voit siirtyä pelin omalle sivustolle. Sieltä sinun on hyvin helppo nähdä, minkälaiset mahdollisuudet sinua oikein odottavat tässä maailmassa.

UNDECEMBER on saanut hyvin jakavia arvosteluja

Kuten sanoimme aivan alussa, kyseinen peli on saanut hyvin jakavia arvosteluja. Toiset pelaajat ovat selvästi hyvin innostuneita pelin mahdollisuuksista, kun taas toisia häiritsee tietyt tekijät. Tietenkin tähän voi olla monia erilaisia syitä, mutta jotkut niistä johtuvat samasta asiasta. Yksi yleisimmistä moitteista on se, että puhelinsovellus versio sisältää hyvin paljon erilaisia bugeja. Kunhan tämä saadaan korjattua, monet pelaajat muuttavat varmasti mieltään kyseisestä pelistä.

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories