Tuleeko videopeleissä takkiin? – Ratkaisu voi löytyä yllättävältä suunnalta: televisiosta

Osaava videopelaaja saa verkossa kunnioitusta, mikä ajaa toisinaan kunnianhimoisia peliharrastajia turvautumaan huijauksiin. Samsungin uusin verkkokampanja jekuttaa huijareita ja muistuttaa, että myös oikeilla pelivarusteilla voi tuntuvasti parantaa mahdollisuuksiaan menestyä. Erityisesti modernilla QLED TV -teknologialla on monia uniikkeja etuja, kuten virkistystaajuuden synkronointi, alle 10 millisekunnin syöttöviive (input lag) sekä huippuluokan kirkkaus ja kontrasti. Samsungin QLED-huijaustiedoston sisältävällä GitHub-sivulla on vierailut reilussa viikossa useita satoja pelaajia pelitaitoa parantavien huijauksien toivossa.

Samsung käynnisti pelaamista koskevan aloitteensa – QLED Beats the Cheats. Aloitteen tavoitteena on saada enemmän pelaajia käyttämään pelaamiskokemusta parantavaa tekniikkaa sen sijaan, että he siirtyisivät käyttämään verkosta löytyviä huijauksia yrittäessään parantaa pelaamistaan. Samsung on ladannut valikoiduille huijausohjelmisto- ja koodisivustoille valehuijauksia, jotka korostavat sitä, että oikeanlainen TV-tekniikka antaa pelaajalle vastaavia etuja kuin monet huijaukset, jolloin pelaaja voi parantaa pelisuoritustaan puhtaalla omallatunnolla. 

Samsungin AIM_ASSIST_HACK-koodiin pääsee käsiksi GitHub-projektisivun kautta  

– Tiedämme, että huijauskoodien ja -ohjelmien lataaminen verkosta pelimenestyksen parantamiseksi on yleistä. Toivommekin, että QLED Beats the Cheats -aloitteella voimme herätellä huijauksiin turvautuvia pelaajia tekemään pelaamisesta taas hauskaa rehellisten teknologisten etujen kautta, sanoo Magnus Nilsson, Samsung Nordicin TV/AV-tuotekategorian tekninen tuotepäällikkö.

Samsungin luomat valehuijaukset on ladattu suosituille huijauskoodisivustoille. Ne näyttävät aivan tavallisilta huijausohjelmilta ja koostuvat koodatusta ohjelmistotiedostosta sekä readme-tiedostosta. Tyypillisesti readme-tiedostossa on asennusohje ja koodattu tiedosto on varsinainen huijausohjelma, jonka pelaaja asentaa konsoliinsa tai tietokoneeseensa. Samsungin QLED Beats the Cheats -huijauksissa kooditiedosto on korvattu tekstillä, joka kuvaa, kuinka QLED-TV-tekniikka antaa pelaajalle huijaukseen turvautumiseen verrattavia ​​etuja. Readme-tiedosto puolestaan ​​kannustaa huijareita vierailemaan Samsung.com-sivustolla, jossa he voivat hyödyntää parasta televisioteknologiaa pelaamisensa parantamiseksi – ilman huijaamista.

Samsungin QLED-televisiot on varustettu tekniikalla, jonka avulla pelaajat voivat kehittyä huijaamatta. Freesync synkronoi virkistystaajuuden televisioon syötettävän ruudunpäivitysnopeuden kanssa, mikä takaa sujuvan liikkeentoiston. Innovatiivisen Real Game Enhancer + -tilan avulla TV voi ohittaa joitain videoprosesseja, mikä johtaa vain 10 millisekunnin syöttöviiveeseen (input-lag), joka on yksi markkinoiden pienimmistä. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, Samsungin QLED-tekniikka tarjoaa poikkeuksellisen kirkkauden ja terävän kontrastin, mikä helpottaa vihollisten havaitsemista pelissä.

 QLED Beats the Cheats -konseptin ominaisuudet 

  1. Aim assist hack (CONSOLE) Aim assist hack on huijaus, joka auttaa pelaajia osumaan kohteeseensa – mutta QLED Beats the Cheats -konseptissa Freesync-tekniikka ja Real Game Enhancerin ominaisuudet korvaava aim assistin. FreeSync ja Real Game Enhancer synkronoivat virkistystaajuuden televisioon syötettävän ruudunpäivitysnopeuden kanssa, minkä ansiosta liikkeentoisto on tasaisempaa ja animaatiot ovat viiveettömämpiä. Tämä taas puolestaan parantaa kohteen seuraamista ja osumatarkkuutta.
  1. Trigger hack (CONSOLE) Tirigger hack on huijaus, joka auttaa pelaajia ampumaan ja reagoimaan mahdollisimman nopeasti. QLED Beats the Cheats -konseptissa automaattinen pelitila sallii television ohittaa tietyt videoprosessorit ja mahdollistaa minimaalisen syöttöviiveen (input lag), mikä antaa pelaajalle mahdollisuuden reagoida nopeammin kuin hänen vastustajansa.
  1. ESP (Extra Sensory Perception) hack  

Extra Sensory Perception -huijaus antaa kyvyn nähdä vihollisia paremmin pimeissä ympäristöissä, varjoissa tai tiheässä maastossa. Televisioiden Dynamic Black Equalizer -ominaisuus ja Samsungin QLED-tekniikan kirkkaus ja kontrasti tarjoavat paremman erottelukyvyn ja kontrastin, mikä tarkoittaa, että harvat pääsevät piiloutumaan QLED-television kanssa pelaavilta. 

Lisätietoa QLED Beats the Cheats -konseptista videolla: https://www.youtube.com/watch?v=FjbYArG2QQ0&feature=youtu.be

Viimeisimmät artikkelit

Related Stories